Мнение за сайт ?

hotbody-fitnes.blogspot . com

Този блог е нещо като чернова и направен за 1-2 часа, просто искам да си кажете мнение относно текста, снимковия материал и дали уместно са представени за евентуалния клиент. Разбира се сайта ще е на английски, дизайна няма да е нищо подобно. И за в бъдеще, ще имам повече време за идеи и за поопипване и доукрасяване на нещата. Сега просто нахвърлях набързо основното.

От къде да си поръчам хост и сървър ?
Места от който мога да чета за настройки на СЕО-то

И докато направя това има ли възможност да оптимизирам блога си по някакъв начин ?

Благодаря ви, приятели!
/ за обръщение колеги е още рано /

От: Мнение за сайт ?

Искаш това:
Този блог е нещо като чернова и направен за 1-2 часа, просто искам да си кажете мнение относно текста, снимковия материал и дали уместно са представени за евентуалния клиент.

Обаче ни казваш това:

Разбира се сайта ще е на английски, дизайна няма да е нищо подобно.

Не знам за теб, но аз считам това за подигравка. Искаш да ти дадем мнение за нещо, с което нямаш намерение да се съобразяваш?
Защо искаш мнение за сайт, който смяташ да променяш? Само си губим времето.

Ей само ни губите времето с тези теми.
Направи си сайта, подреди го, напълни го с съдържание и тогава пускай теми за оценка.

Благодаря ви за топлото посрещане! :)
До сега имах друго мнение за сайта.
Uphero, извинявай за безвъзвратно загубеното ти време. Явно си положил доста усилия.
По принцип отреагирвам доста остро, но сега ще си замълча. Понеже областта не ми е позната и има вероятност да не съм си задал въпроса правилно. А той бе, дали има хляб в това да представям себе си, да показвам мои снимки и видео и дали вас лично са ви мотивирали по някакъв начин ?
Дали метода е правилен или да се ориентирам към нещо друго ?

Пак се извинявам! Може би и аз ще ви се смея, ако питате нещо глупаво в моята област, но в никакъв случай няма да реагирам така както вас.

Лека вечер и другият път с повече усмивки!

Сайта ти е ... абе то това не е сайт за да го оценяваме ами си е текст и снимки намятани да съхнат, но да не ти пука, с тая визия не ти трябва нито сайт нито мнения :)

Последно редактирано от модератор:
Сайтът има добър имидж, нищо че някои го дават хейтъри. Като цяло е важно да го понапълниш малко. Но ето аз какво мога да дам като съвети:

1. Сложи повече страници. Какво искаш да кажеш с блога? В смисъл какъв ще му е акцента и как реално ще печелиш с него, така де - как ще се издържа, нещо като минимум.

2. Бих ти препоръчал да смениш и темата. Няма да е лошо да се огледаш за някоя по-така, новичка като визия и определено тематична.

3. Сложи си фав иконка. Много е дразнеща тази, но е фабрична, няма как. :) Поне за сега де.

4. Повече съдържание. Сигурно си в началото, защото имаш още на пълниш. И подреди елементи в дясно или ляво, но това ще се разбере след като се смени темата.

За сега това мога да препоръчам. Дай повече инфо какво целиш да направиш, за да те ориентираме и ние с предложения.

П.П: Казвам от сега, ако ще има хейт, ще има и модериране. ;)

Здравейте, Blinky !
Благодаря за разбирането! От Вас само положителни коментари съм виждал.
Идеята на този блог, бе да видя как ще изглежда евентуалния ми сайт / като съдържание и снимков материал става въпрос/,
та реших да споделя и с вас. Дали евентуалният посетител на сайта, би се мотивирал от това което му представям.
Нямам много познания, но сайта предполагам има повече възможности от блога, като дизайн, притурки и т.н
Там ще имам повече възможности за импровизация. Но мисля, че не това е най-важното.
Целта ми е високо КПД на потребителите и съответно завършващи с продажби.

Добре де бинки кога съм го обиждал?
аз мусе кефех на момчето че е готино? глей ко тяло е направил?
Прочети пак и кажи къде видя обида?
Втори път сечеш пост за обиди?

не виждаш селянина с вмирисаните обувки де пува на умряла ами ми сечеш тук хвалбите към пича с плочките?

Аз маи ти разбрах идеята. С това съдържание и снимки, можеш да си направиш доста добър "CV" сайт които да представя теб и това с което се занимаваш. Но както казаха колегите по-горе има още мнооооогооооо работа докато стане както трябва... Като се започне от хубав домейн мине се през добър за такъв тип сайт дизайн и т.н. Хостинга ти е последната грижа, всеки ще свърши работа, преди това обаче маи трябва да се насочиш към някоя система на която да си изградиш саита, макар, че и 4-5 страници на HTML ще свършат работа...

Странна гледка и "звучене " на сайта.
Наистина прилича на CV с епизодични препратки към "купете си..".
За мен липсва най-главното, а то е въпроса защо трябва да задържа вниманието си върху него (сайта) повече от 10 секунди ?
Не пиша това за да дразня собственика. Освен това акцентирам върху неща, за които доста от съфорумците не пишат (или поне не масово). Акцентите им са по-скоро технически (което разбира се е от голяма полза за изработката), но след техниката идва "пълнежа", което е същественото в един саит (блог). Не разбирай "пълнеж" в буквалния смисъл. Липсата на достоверност в текста си личи още на второто изречение.
Стила на писане е по-скоро.. липса на стил. Нещо да кажем там...
Доста често използваш "аз", което е нормално, но за нарцистичните особи :)
Успех !

Ее, Амонт, не беше от най-добронамерените. И реших, че не са много подходящи.

Айде, айде, всеки да се замисли какъв е бил неговия първи сайт и после пак да се замисли какво да напише. Аз лично се сещам за моя и не смея да кажа нищо за този, ако това е първото му такова вдъхновение.

Амонт, сигурно и това не е обидно:

не виждаш селянина с вмирисаните обувки де пува на умряла ами ми сечеш тук хвалбите към пича с плочките?

Хората си умират да ги наричат така. Няма как бате, или се модерираме за такива неща, или отиваме към джънк форумите. Ти ми кажи кое е по-хубаво, защото аз знам кое е. :) дано да ме разбираш. ;)

Re: От: Мнение за сайт ?

Не знам за теб, но аз считам това за подигравка. Искаш да ти дадем мнение за нещо, с което нямаш намерение да се съобразяваш?
Защо искаш мнение за сайт, който смяташ да променяш? Само си губим времето.
Пич, @Странникът е прав. Смени го, нагласи го и ела ни питай. Критиките долу сам помисли дали са ти за темата.

И на който му губят времето, знае къде е ънсъбсрайб бутона. :D

Ми ок щом така виждаш нещата, няма аз да ти се правя на сенсей сега да ръся умности кой как и какво.

Ами мисля, че вече ти казаха мнение. Не може да се прави оценка на блог в блогер направен за 1-2 часа такива блогове направени за 1-2 часа има стотици хиляди в интернет и аз също бих те посъветвал да направиш едно малко сайтче с тази информация която има в момента + да напълниш сайта с полезна информация на тази тематика. :lol:

Бате ти трябва да избереш - или ще работиш по тялото си, или по сайта.
С оглед на видяното - не си губи времето със сайтове :)

Горе