Добро е.
Като за първи клип от подобен род, събран и едитнат на телефон, мисял се получи добре. Оттук нататък само по-добре ше е.
нестинарите за кратък момент се появяват някакви хора и хвърчат въглени, кукерите за някой това са маскирани хора с облекла наподобяващи на Ку-клукс-клан
Аз мисля, че видях Хитлер вкаран като 25-ти кадър на няколко места в клипчето!кукерите за някой това са маскирани хора с облекла наподобяващи на Ку-клукс-клан
Имаш набито окоАз мисля, че видях Хитлер вкаран като 25-ти кадър на няколко места в клипчето!
Трябва да имаш супер сетивно възприятие и чувствителност по тематаХм, това съм го изпуснал, къде е точно кадъра, защото аз не го видях. И каква е логиката да го има?
Това е идея между другото, защо не използваш такива похвати за по-силно въздействие, имам в предвид вмъкнати кадри звуци с висока честота примерно, които се възприемат на подсъзнателно ниво има такива техники, въпреки, че някаква хубава родопска музика би имал също толкова опияняващо въздействие.Няма Хитлер, няма ККК, няма извънземни. Keep Calm!
Това е идея между другото, защо не използваш такива похвати за по-силно въздействие, имам в предвид вмъкнати кадри звуци с висока честота примерно, които се възприемат на подсъзнателно ниво има такива техники, въпреки, че някаква хубава родопска музика би имал също толкова опияняващо въздействие.