От: Мнения за сайта millionsbg.com и форума
За 4-5 дена какви резултати да видиш. Не мисля, че 4-5 дена са достатъчно време за видиш ясни резултати. И все пак ти си знаеш с каква аудитория целиш да работиш
Може би си прав, че ще стои пуст отначало, но почне ли да получава трафик сайта, форумът със сигурност ще се понапълни лека полека, но това само ако има адекватни на тематиката на сайта категории и под форуми
Ако сайта е един, а форума съвсем друг ще има голям отлив на единия тип аудитория и според мен няма да е на тинейджърската
Трябва още преди да си създал сайта да си изнаснил целевата аудитория. При теб това го няма и виждаш какви проблеми поражда
И накрая да не стане от нещо нищо
Моето мнение е следното: Ако наистина искаш да набереш сериозна аудитория от сериозно заинтересовани хора в нишата на сайта ти, трябва да оправиш и форума да е подходящ за тази аудитория. Да ще бъде по-трудно, да ще отнеме малко повече време, но пък ще си заслужава повече според мен. Ако наистина си навътре в темата за финансите мисля, че целите ти не трябва да бъдат да се приравняваш със сайтовете за точки. Много хора са минали по този път и със сайтове за точки нищо не са постигнали освен камари със спам в кутиите си и във форумите си
Но аз не съм нито експерт нито нищо, това е моето мнение просто
Ти си знаеш най-добре. 5 човека да питаш може да чуеш 5 различни мнения така, че... Прави си изродите