От: Мнения за cloud hosting-а на Амазон (EC2)
Значи да споделя - в крайна сметка си бях харесал ракспейс, ама много - гледам че почват от $20ина и пак получаваш стандартните впс неща за тия пари + клауд историите - API, мапи.... Единствено, че имат само в САЩ сървъри, ама скоро щели да отворят и в UK.
Та регвам се, взимат ми $2 от картата за проверка и пише, че след малко ще звъннат да проверят номера. Вместо това обаче получавам мейл, че има някъв проблем с акаунта и да им звъня на съпорта в USA да го unlock-нат. Звъня им, тия мизерници от Глобул ме ощипаха 20-30 кинта само за няколко мин. и тия от съпорта - ще ви звъннем след 30 мин. Чакам 3 часа - никой не звъни. Пиша на live chata - ок, ще проверим защо така и ще ви звъннем. И пак никой - е така ми suspend-наха акаунта без никво обяснение..... Иначе се водят fanatical support, навсякъде гледам ги боготворят....
А нищо лошо не съм правил, ебати боклуците.....
@asd, това с ec2 micro ми беше другия вариант, ама нещо неможах да сметна колко ще точно излезе и дали няма да е към 30-40... Всмисъл там освен тоя instance + трафика не трябва ли да си вземеш и поне още един EBS, където да си записваш данните, без да се губят? Или не съм схванал правилно?
А това vps.net не изглежда лошо, ще го разгледам, 10х.