Мой приятел има такъв и честно да ти кажа, моето мнение е, че е прекалено голям. Харесвам големи телефони, моя е 4.3", ама ноут-а е прекалено голям.
Държах го в ръце, човърках го и какво ли не. Наистина откъм процесор и графичния ускорител е перфектен - няма забавяне, всичко върви гладко като по мед, но в момента в който се опитах да говоря с него за малко да го изтърва. Може би и гланцираното покритие на задния корпус оказва влияние за това, но аз определено не бих си купил точно този телефон.
Бих ти препоръчал да се насочиш към някой 4.3 като Galaxy S 2, каквото ти е препоръчал Обиуан по-горе или HTC Sensation XE, който е моя личен фаворит за перфектен телефон на пазара в момента.
Ако питаш мен, по-добре изчакай месец-два. Тепърва предстоят всякакви международни изложения на които ще се покажат и много от актуалните телефони за тази и следващата година. Аз лично с нетърпение очаквам HTC One X. Само не мога да разбера за какъв чеп са му набутали 4 ядрен процесор и какво приложение ще намери
HTC One S пък ще трябва да наследи Sensation серията.
Очакванията и за двата са да се появят през второто тримесечие на годината или иначе казано до месец-два. Ако не ти е дал фира стария телефон - по-добре изчакай.