Мнения и препоръки отностно сайт

affiliate359

New Member
Здравейте от скоро съм в affiliate бизнеса и тепърва има да уча много неща.

Бих искал да ви попитам за мнението ви отностно сайта ми vaginalcream.net ( не можах да пусна точен линк защото нямам мнения )

Какво ще кажете отностно дизайна, някой друг трик ? Макар че използвам някои плъгини и имам повече информация в сайта от конкуренцията все още съм доста по назад от тях (18 страница в google за някои от ключовите думи)

Желая да чуя препоръки и критики отностно сайта. :)

От: Мнения и препоръки отностно сайт

Една често допускана грешка е да се слагат в сайт, където се продава нещо - "review, info, usefull resources" кл.думи. Направи си пак keyword research само че с BUY+KEYWORDS и CHEAP+KEYWORDS ( това с cheap по-добре на блога ти да бъде или на някой от сателитите) , и всякакви keywords, които са свързани с ПРОДАЖБА. Можеш да направиш блог в шопа на субдомеин blog.сайта.com и там да пишеш ревютата, които ще редиректват с keywords и анкор - Buy Now , Cheap Now , Discounts, etc. - Идеята я схвана.

Друго трикче, което знам е с DISCOUNTS или Couponс - просто правиш агресивен маркетинг и тръбиш навсякъде някой и друг купон за сайта ти. Не знам към кой афилейт си, но би трябвало да се намират някакви купони винаги за отстъпки, ако не - смени си афилейт мениджъра. Попринцип действа ако можеш да се оправиш със spread проблема -социал буукмарковете и артикъл маркетинга.

Та > намери места на ключовата дума "BUY" в сайта ти - хубаво е да я има в менюто, в <title> , keywords,etc. Просто изхвърли тези думи сега, даже ги премести в блога си, а за шопа използвай фрази свързани с BUY.
Това е от мен.

За това се сещам сега. Ако имаш пари за PPC кампания ( не в adwords ) пиши ми на лично да ти обадя един трик как се краде трафик точно за такива сайтове и то от най-добрите форуми дето точно такива неща търсят.

Последно редактирано:

На MoreNiche съм. Благодаря за ценния съвет, въобще не се бях сетил най-малкото да включа думата buy, но наистина ще трябва да направя нов keyword research !!!

Блог също мисля че трябва да имам !! Даже ще се хвана да направя още днес, по-принцип wordpress ли да използвам или ?

Малко като събера пари бих рискувал и с PPC, определено ще ти пиша.

Благодаря за коментара !

Сега станах и мога да напиша още малко неща. Значи ще тряба на две инстанции да се бориш. В блога си сложи review, information и другите информативни кл.думи, а пък за шопа ползвай BUY. WP е най-доброто решение - някоя семпла тема ще свърши работа, не е нужно да е къстом решение. Ето ти keyword dencity статса за сайта: chrome://seoquake/content/plugins/density/density.html?id=0 - не е много добре, но нали ще ги смениш с BUY, наблягай и на <h1> и <strong> тага. А сега видях, че вмомента си на WP, можеш да ползваш същата тема като тази в сайта ти. Намери си и човек да напише 10 артикълс на тема : Gel invitar review - или пък спинни с някой спинър около 10-15 копия и ги изпрати по артикъл директориите,но слагай в линковете и анкора на блога ти, не на сайта, че не дават повечето артикъл директории да субмитваш директно landing страницата.

А за краденето на трафик, отдели към 100 долара, попринцип би трябвало да се избият парите ако имаш няколко поръчки.

Горе