tonib
Member
Алоха,
от доста време не съм писал - наблягам само на четенето. Имам близо 500 статии, чисто новички неизползвани никъде, писани от нулата, но проблема е че са от различни ниши по 15-20 статии от всяка.
Изникна следния въпрос - кое е по - доброто ?
Вариант 1
Много на брой мини блогчета - за всяка ниша отделен.
Вариант 2
Един голям блог включващ всичките ми налични статии в отделни категории.
---
Тревожи ме това, че ако избера Вариант 1 след като публикувам 20-те статии блогът ще почне да събира прах и да губи позиции в бат' Гугъл.
В големия блог всеки ден по 2-3 статии и ще имам за доста време напред да публикувам, но катеренето на по - горни позиции ще е доста по трудно ( май ? ).
Монетизацията ще е с адсенс, тъй като за тези ниши конкретно няма подходящи афилиейт програми.
Друго не се сещам какво мога да добавя - ако някой има въпроси, да попита.
Тенкю !
от доста време не съм писал - наблягам само на четенето. Имам близо 500 статии, чисто новички неизползвани никъде, писани от нулата, но проблема е че са от различни ниши по 15-20 статии от всяка.
Изникна следния въпрос - кое е по - доброто ?
Вариант 1
Много на брой мини блогчета - за всяка ниша отделен.
Вариант 2
Един голям блог включващ всичките ми налични статии в отделни категории.
---
Тревожи ме това, че ако избера Вариант 1 след като публикувам 20-те статии блогът ще почне да събира прах и да губи позиции в бат' Гугъл.
В големия блог всеки ден по 2-3 статии и ще имам за доста време напред да публикувам, но катеренето на по - горни позиции ще е доста по трудно ( май ? ).
Монетизацията ще е с адсенс, тъй като за тези ниши конкретно няма подходящи афилиейт програми.
Друго не се сещам какво мога да добавя - ако някой има въпроси, да попита.
Тенкю !