Много нови страници наведнъж?

toretic

Member
Здравейте хора, в момента разработвам няколко модула за сайта си, които ще ми позволят на практика да пускам стотици, дори хиляди страници едновременно, което много, ама много ще ми помогне, погледнато от страна на време. НО преди малко ми хрумна, че аз ще пусна страниците, помислил съм за уникално съдържание, но съм забравил, че пускането на толкова много страници едновременно може и да ми навреди? или не? Как бихте постъпили Вие, ако имахте възможност да публикувате едновременно неограничен брой страници и дали според вас е от значение колко страници има сайта които са индексирани от търсачките? Защото според мен ще е по-съмнително, ако сайт които има индексирани 10 000 страници публикува 1000 наведнъж, отколкото, ако сайта има 100 000. Как мислите Вие? Дали има някакъво съотношение индексирани страници -> нови страници?

За момента мисля, че не мога да напиша нещо друго без да се повтарям, за това ще изчакам да понапишете и вие нещо :)

От: Много нови страници наведнъж?

Абе май има нещо такова. Поне съм чувал че може да бъде подозрително от гугъл ако се появяват много страници наведнъж. Предполагам дори е още по-подозрително за нови сайтове. Но и на мен ще ми е интересно ако някой може да сподели малко повече информация.

стига проекта да го позволява може да ги пускаш на порции от по малко страници разпредлени във времето :) така ще имаш непрекъсното някакъв свеж контент :)

Да, но се чудя колко, какво е съотношението, дали на сайт с индексирани 10 000 страници, би било по-добре да се пускат 100 на ден или 500. Примерно. Вярно, ако ги пускам по-малко ще имам за повече време, но все пак трябва да имам повече съдържание в сайта си... За това се чудя дали няма да стане примерно, ако имам готови 10 000 страници още, да добавя 3000-4000 наведнъж, а останалите да ги разпределя по дни?

Re: Хип Хоп Клипчета Селекция 1

аз на тръстед сайт съм добавял така и не забелязах проблеми беше си нп за серпа но не ползвах сайтмап и пингър да натискам да ги индексира чаках бота сам да си ги намери...

Мисля, че моя сайт е малко или много trusted. Няма да си подновявам sitemap. Мисля, че ще се получи номера да кача голям процент от съдържанието, след което да качвам периодично, ще интегрирам система за връзки, подобни страници на сайта и така мисля, че ще се индексира с доволна скорост.
:).

Какво стана, проработи ли? Аз така пускам по 1000 страниици от време на време на един сайт, индексират се, но резултат - много малък...
При теб как е?

Какво стана, проработи ли? Аз така пускам по 1000 страниици от време на време на един сайт, индексират се, но резултат - много малък...
При теб как е?
Зависи и от съдържанието, не само от броя - това го знае всяко хлапе.

Горе