Множествено изтегляне на снимки от Инстаграм

kamentk

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
59   0   0
Най-накрая имам време да предоставя сериозно офертата си на желаещите.

Instagram-Logo.png


Какво е Instagram?

Инстаграм е социална мрежа за споделяне на снимки с над 300 милиона потребители от цял свят. Мрежата е собственост на Фейсбук и е силно интегрирана с него.

Какво точно предлагаш?

Сами можете да си представите какво огромно количество снимково съдържание се генерира в Instagram всеки ден. Предлагам изтегляне на снимки от Instagram - подбрани ръчно от мен и моите партньори или избрани от вас.

Не можем ли сами да си свалим снимките?
Снимки от инстаграм не се свалят толбкова лесно колкото от други сайтове. В ИГ не можете да свалите изображение с десен клавиш. Трябва да се ровите във възможностите на вашия браузър, не всички предлагат такива или да използвате специален софтуер. В интернет има множество скриптове които предлагат това. Повечето от тях имат някакви недостатъци. Моят не е съвършен, но се опитвам да се доближа максимално до това.
Аз ви гарантирам че снимката ще бъде свалена в същия размер в който се съхранява в сървърите на приложението. Някои скриптове свалят thumbnails и при преоразмеряването качеството на снимката се губи. При мен няма този проблем.
Повечето скриптове в интернет предлагат да изтеглят по една снимка от адреса и. Аз мога да изегля толкова от колкото се нуждаете. Единствено трябва да ми предоставите адрес на снимката. Тези кото теглят повече от една снимка на веднъж, доста често просто теглят всички снимки на даден потребител. Аз нямам проблем да изтегля снимки от абсолютно различни и случайни потребители, без ограничение на бройката. Единственото от което се нуждая е линкът който се вижда в адресната лента на вашия браузър при отваряне на снимка в online приложението на
Също така ако използвате чужд софтуер има риск заедно с него в компютъра ви да попадне зловреден код и пр. При мен няма такава опасност, тъй като от мен получавате единствено желаните изображения.

Каква е цената на услугата?
Ако ние подбираме изображенията - цени от 5ст на изображение, като си запазвам правото да посоча по-висока цена при голям обем или трудна тематика.
Ако вие изпратите списък с линкове към изображенията - от 0.5ст на изображение. В зависимост от количеството. По-високи количества се свалят по-трудно, за това цените ще са по-високи.
Минимална стойност на поръчката 2лв. Т.е Дори и да поръчате услуга за по-малко то 2 лв ще трябва да платите толкова, тъй като все пак ви отделям време за комуникация и няма да е рентабилно за мен да ви сваля 5 снимки да кажем.

Продава ли се скрита?
Към момента не, понеже не е много User Friendly. При по-голям интерес ще го доразвия. Като цяло съм го писал за себе си и просто пускам услугата с цел да помогна и на други потребители.

Сваляш ли видеа?
Към момента не предлагам такав услуга.

Как да стане плащането?
Paypal или epay.

Има ли ревюта?
Да. На първите двама ще предложа безплатно изтегляне на 25 изображения. Единият ще получи сваляне на изображения по зададени от него линкове, а другия - цялостната услуга - подбиране на изображения по зададена тематика.

ВАЖНО!
Снимки показващи хора, дори и частично НЕ ТЕГЛЯ, както и такива които нарушават добрия морал и законодателството на страната.
Авторските права принадлежат на авторите на снимките и не нося отговорност при евентуален проблем с използването им от ваша страна.
 
Последно редактирано:
От: Множествено изтегляне на снимки от Инстаграм

Веднага се втурвам за ревю :)
 
От: Множествено изтегляне на снимки от Инстаграм

Печелиш го. Пиши ми на лично, за да се разберем за детайлите.
 
От: Множествено изтегляне на снимки от Инстаграм

Епично. Сериозно ли вярваш, че свалянето на снимки е по трудно в истаграм от колктоо в друг сайт?
Всичко което се показва от браузъра е достъпно за сваляне само с браузър ;).
 
От: Множествено изтегляне на снимки от Инстаграм

За по-обикновенния юзър е по-трудно. Вие сте програмисти хора, нормално е да ви е ясно как става. Пък и целта на услугата е по-скоро подбирането на множество изображения. Едно по едно има мното начини по които може да се направи.

За човек който се занимава със страници в соц мрежи е чудна офертата. Перфектно ново съдържание може до се намери и то в огромни количества.
 
От: Множествено изтегляне на снимки от Инстаграм

@kamentk какво общо има професията на някой с това да кликаш в менюто на браузъра?
И строители и програмисти и инжинери и китайците дори кликат в браузърите за да достъпят някаква информация.

Точно с три клика и едно селектиране на желаниете изображения мога да сваля и 100 снимки наведнъж.
 
От: Множествено изтегляне на снимки от Инстаграм

Колега, то е ясно че може да свалиш каквото се показва от браузъра. Въпроса е колко лесно. По описания от теб начин в най-добрия начин ще свалиш thumbnails и то от по зададен потребител. Мисля че не си боравил с тази мрежа, за това така ти се струва. Може и да може, но обикновенно хората не се справят, за това предлагам помощтта си. Който може, естествено че няма да се възползва от услугата.
 
От: Множествено изтегляне на снимки от Инстаграм

Всеки обикновен човек имащ браузър може да избере View Page Info -> Media -> После избира каквото му е кеф -> Save as
Не знам колко обикновен трябва да си, че да не можеш да кликаш в браузъра.

Трябва да използвате специален софтуер.
Пиша ти в темата само заради тази абсурдна глупост.
 
От: Множествено изтегляне на снимки от Инстаграм

Да и така става, ще коригирам офертата, тъй като въведох в заблуждение евентуални клиенти. Преди не беше толкова лесно, явно си развиват социалката. От как си написах скрипта не съм търсил подобни методи. Имаш зеленко от мен.

Единствения проблем на това е че при браузване на страница от таговоте с много изображения става доста тегаво да се избират по този начин. Отделно, ако търсиш голям брой изображения трябва периодично да зареждаш още и още и да рефрешваш медията. От там става мешаница до къде си стигнал и т.н. Доста по-удобно е да си цъкаш по картинките и след това да си свалиш линковете на избраните от историята и да ги пейстнеш в нещо което ще ти ги изтегли. Ако става въпрос за малко изображения, да не е функционално. Говорим за големи количества. 500-1000, да кажем. За това съм сложил и минимална цена от лв, което си е 400 изображения. Трудно ще си избереш такова количество хубави по този начин. Разбира се на всеки му е удобно различно.

Офертата си е валидна. Особенно за това ние да ви подберем изображенията мисля, че е много добра оферта, за хората които се занимават със страници. Ще привлечете огромно количество свежо съдържание.
 
Някой предлага ли подобна услуга, но търсене по тагове?
 
Последно редактирано:
От: Множествено изтегляне на снимки от Инстаграм

Всеки обикновен човек имащ браузър може да избере View Page Info -> Media -> После избира каквото му е кеф -> Save as
Не знам колко обикновен трябва да си, че да не можеш да кликаш в браузъра.


Пиша ти в темата само заради тази абсурдна глупост.
Тоя чалъм хич не е практичен.
 
Някой предлага ли подобна услуга, но търсене по тагове?

Тая тема гони 5 години. Не мисля че естеството на услугата е актуално. Услугата вече не я предлагам.

Иначе какво имаш предвид - по даден таг да се свалят много снимки?
 

Горе