webstil
Well-Known Member
Може би, защото не ползвам толкова смартфоните , а по-скоро лаптопа и таблета, чак наскоро забелязах, че сайта ми изглежда зле на малък екран така да се каже. Все го гледах на таблета пък той 10 инча и се вижда, както на лаптопа - с две думи супер. Обаче искам да изглежда нормално и на телефоните, как да го направя? Сайта сам съм си го правил- онлайн магазин на OpenCart с готова тема, леко едитвана от мен. Възможно ли е сам да се справя с тази задача и да си го направя сайта да изглежда на телефона съразмерен като на таблета? А ако не е по силите ми от кой да потърся помощ и колко ще ми струва? И пак да си кажа, че не искам специална мобилна версия за телефони като на големите сайтове, ами просто да не се разбъркват всички елементи по сайта и да не е мисия невъзможна да се поръча през телефона.
П.П. Сега се загледах, че си го изкарва сайта като на лаптопа, но понеже не е такъв широк екрана наслагва всичко едно под друго. Примерно като има 4 продукта хоризонтално на началната страница и то ги изкарва 4 в колонка един под друг. Има ли начин поне в някакви граници да се пипнат нещата, за да изглежда по-добре?
Как се справяте с вашите сайтове?
П.П. Сега се загледах, че си го изкарва сайта като на лаптопа, но понеже не е такъв широк екрана наслагва всичко едно под друго. Примерно като има 4 продукта хоризонтално на началната страница и то ги изкарва 4 в колонка един под друг. Има ли начин поне в някакви граници да се пипнат нещата, за да изглежда по-добре?
Как се справяте с вашите сайтове?