Може, може да искаш! Кажи:Колко пари мога да искам на някого за да добавя линка му в .GOV сайт с PR 9 (самия домейн) + DOFOLLOW и anchor?
Колко пари искаш?
А може би е добра идея подобни сайтове да се споделят безплатно така ще спечелиш много повече
Да речем за 50 ст. да кажеш ... нищо пари не са трябва 10 души да поискат да го научат а ме съмнява. Докато ако го споделиш ще получиш зелена ряпа, колегите ще те погледнат малко с по-добро око, а споделената информация никога не е напразна и добрината се връща
Мисля, ако не сподели, да му дадем по една червена
Но затова ще се гласува публично
Ти май се възгордя нещо?Айде, ти ще си причината да шерна, пък дано да съм полезен
A сега де... А камшици?
Заповядайте:
http://www.sba.gov/community/register - Направете си регистрация. Поставяте си тайтъл и url Проверете сами въпросния домейн и ще видите ПР му
При мен работи like a boss
Имам и други подобни с висок ПР .ЕDU, но те са с форумна регистрация. За тях няма как да мине авантата. Все пак съм си играл дълго време да ги търся и сортирам.
Разбира се, това е мое лично мнение и с това в никакъв случай не искам да затормозявам когото и да е, но общо взето си изградих порядъчна картинка за твоя характер от последното ти мнение.Тук проблема си е изцяло в твоето "приемане на нещата".
Поздрави