predpriemamvaprosi
New Member
Здравейте, имам въпроси относно оптимизирането - това някаква програма ли е, откъде да се регистрирам или да сваля такава програма за СЕО оптимизация? Прави ли се някъде курс за СЕО, какви са изобщо вариантите сама да се занимая с това? Само не ме нападайте, че искам да си спестя пари или как в бг разбирачи много, професионалисти малко и т.н. Както е явно не знам нищо, но имам големи въпросителни доколко съвестен би бил един професионално занимаващ се с това човек или фирма, а и искам да виждам и разбирам резултатите и да мога да изградя своя идея как да станат нещата. След 2 злополучни контакта с фирми за дизайн и изработка на магазин, ми се струва почти нереално да уцеля съвестна фирма, която е работеща и коректна. Вече 2 фирми ме пързалят - не са свършили нищо. Първата не направи абсолютно НИЩО и ми изгуби месец време с обяснения как днес, ама ей сега ето готов, ама той дори го няма сайта като платформа, да не говорим за дизайн - видях само някакви предварителни снимки на вида на сайта - поне не платих нищо. Втората фирма е може би най -измислената, макар сайтът да не го подсказва. Там само ми направиха смяна на цветове и при всеки мой въпрос и разговор по тел ми казваха да пиша на е-мейл или да съм гледала 10 минутно видео, което, както се сещате, за 10 мин дава само основна идея за работа. Стана ми ясно, че самите те( които се оказаха 1 човек) не са наясно с админ панела. Стигна се до адвокат. Сега съм на трета фирма, гледам да изглежда най -скъпата.