Мога ли да се свържа с някой от поддръжката на Гугъл?

Attacker

Well-Known Member
Имам един проблем с Google webmastee tools. Имах един стар акаунт. През него добавих сайтмап за сайта ми, но след това изтрих този акаунт и си направих нов. И сега добавения от стария акаунт сайтмап дава грешки, а аз не мога да го премахна и няма как да се справя с проблема. И затова искам да се свържа с поддръжката на Гугъл, за да изтрият стария сайтмап. Не успях да намеря форма за контакт, само ме върти из някакви помощни страници.

От: Мога ли да се свържа с някой от поддръжката на Гугъл?

Може да си изтрил само акаунта в Gmail. Пробвай да се логнеш в Google Webmaster Tools.

По-лесно е да оправиш сайтмапа вместо да го сменяш. Нали имаш достъп до сайта си?

Може да си изтрил само акаунта в Gmail. Пробвай да се логнеш в Google Webmaster Tools.

По-лесно е да оправиш сайтмапа вместо да го сменяш. Нали имаш достъп до сайта си?
Изтрих акаунта в Google (включително и Gmail). Опитах да регистрирам само имейла в Gmail, който изтрих, но не стана, защото е зает, макар че го изтрих. Надявах се, че като си го добавя към профила в Google, ще ми даде достъп до стария сайтмап.
Имам достъп, да. Само че сайтмапа си е наред и не знам защо ми дава грешка. Ето каква грешка ми дава:
Открихме грешка при опита си за достъп до вашата Sitemap. Моля, уверете се, че тя отговаря на нашите указания и достъп до нея може да се осъществи от указаното от вас място, след което изпратете информацията отново.

Значи има грешка. Може да тестваш картата на сайта с някоя програма за проверка:

валидатор

Има ли достъп до картата? Какво пише в robots.txt? Има ли забрани да се посещава сайта от роботи?

Последно редактирано:

Писах на Гугъл и ми възстановиха стария акаунт. Много големи мяниаци са тея !!!! :D
P.S. Мерси за помощта, happyslacker!

e не братле, просто не ти вярвам че са ти го възстановили няколко часа след като си им писал :D :D :D

Ами всъщност попълних формата на Gmail за атакуван меил и те ми възстановиха цели акаунт (Аналитикс, Уебмастър Туулс, Джимеил и всичко друго) 10 минути след като изпратих заявка.

Горе