C.Cenov
Well-Known Member
Такам.. мислех да не пускам тема, но просто това момче много ме издразни. Ще обясня за какво иде реч на кратко - наскоро взех едно форумче за играта LOL понеже аз лично я играя и бях забелязал, че няма български такъв до момента. И понеже имам регистрация в сайтове като дата, хардуер.бг, замунда етц.. видях, че имат теми в раздела им за игри точно за ЛОЛ и реших да попитам авторите им, ако може да добавят сайта като добър източник на информация на Български език. Естествено хората го добавиха веднага и даже се зарадваха, че вече има такъв сайт, но вижте какво стана когато писах на модератора пуснал темата за ЛОЛ в замунда.
По долу съм дал и обяснение към къде водят линковете с които той уж се аргоментира.
Снимка на кореспонденцията - (чете се от долу на горе) тук
Само да поясня, че проблемните коментари според него са този - сочещ към клип, които показва как да си настроиш контролите.
и този - сочещ към същият клип, които показва как да си настроиш контролите.
Двата коментара са пуснати в интервал от няколко седмици и са пуснати с цел да помогнат на човек изрично поискал тази информация.
Третият линк, които извади в последствие понеже е ясно, че линковете които съм дал по-горе не са в нарушение и са към клипове (а това според правилата им е позволено) води до форума ми където има мнение с кодове за играта Принцът на Персия и пак е след изрично поискване от техен потребител в коментарите. Сиреч никъде не съм пускал нежелана реклама..
Коментарите ги оставям на вас.
По долу съм дал и обяснение към къде водят линковете с които той уж се аргоментира.
Снимка на кореспонденцията - (чете се от долу на горе) тук
Само да поясня, че проблемните коментари според него са този - сочещ към клип, които показва как да си настроиш контролите.
и този - сочещ към същият клип, които показва как да си настроиш контролите.
Двата коментара са пуснати в интервал от няколко седмици и са пуснати с цел да помогнат на човек изрично поискал тази информация.
Третият линк, които извади в последствие понеже е ясно, че линковете които съм дал по-горе не са в нарушение и са към клипове (а това според правилата им е позволено) води до форума ми където има мнение с кодове за играта Принцът на Персия и пак е след изрично поискване от техен потребител в коментарите. Сиреч никъде не съм пускал нежелана реклама..
Коментарите ги оставям на вас.