От: Модули за Opencart
От начало да започна с нещо което повишава продажбите.
Познавате нашите мили, родни, клиенти които са меко казано специфични. Всеки от вас може да даде сумати комични или трагични примери за това, как нямат емайли, не искат да се регистрират, страх ги е да си попълват данните и адреса /или не могат/ масово не си знаят пощенския код и етц.
Все пак те са си клиенти и имат нужда от нашите стоки а ние искаме техните пари. Не трябва да ги пропускаме. Добро решение на проблема е една "Бърза поръчка" . Формичка с 2-3 полета някъде на видно място на продуктовата страница в която клиента да си попълни името и телефона. Бързо и лесно, за нас остава след това да си отворим емайла да прочетем съобщението че еди кой си с тел. иска еди кой си продукт. Набираме го по телефона получаваме данните за доставка, също може да го консултираме, да сменим продукта или да добавим друг към поръчката.
Забележително е че това работи и в някой ниши над 40% от поръчките влизат по този начин.
В нета има много решения и модификации но аз искам да ви препоръчам една:
Fast order on Product page
Инсталира се супер бързо и лесно, буквално с 1 клик, не презаписва никакви файлове, поддържа къстам теми и няколко езика.
Няма да издам никаква тайна ако кажа че автора на модула е колегата
2fast4you тъка че за въпроси подобрения и намаления може да се обръщате към него направо от
тук.
Знам че ще има гласове срещу тази допълнителна опция предоставяна на клиентите.
Ако считате че това не е решение за вашия конкретен проект, ако смятате че е само още една форма за спам и фалшиви заявки и или имате други възражения моля да ми ги изпратите на ЛС и да не спамим излишно темата.
Благодаря!