Можем ли да прецакаме гугъл?

ADWORDSER

Banned
Интересувам се ако копирам съдържанието от някой блог на моя и задам от настройките публикацията да е с дата по ранна от тази която съм копнал, може ли да зачете като дублирано съдържание този от който съм копирал?

• Like
Реакции: Brad
От: Можем ли да прецакаме гугъл?

В същност кое ще излезе по-нагоре зависи от Page Rank на сайта и страницата.

И без да настройваш, ако оригиналната статия не е индексирана в Гугъл, а твоят сайт бързо се индексира, може да приеме теб за оригинал.

Ти от 1 година, все се опитваш бдааа, да прецакаш гугъл, и винаги неуспешно, толкова време си отделил за блек хат, че ако си се занимавал с легални методи, да си изкарал доста пари и да си имал доста проекти./

Човека се разраства, мисли в преспектива. Мошенникът прецака доста предприемачи, вече иска цял Гугъл да прецака.

Момче, не това е правилният начин на мислене. С цакане до никъде няма да я докараш. За пример вземи себе си. От край време те помня как си сменяш никовете и само тарикатлъци мислиш. Е? Да си я прокопсал?

Интересувам се ако копирам съдържанието от някой блог на моя и задам от настройките публикацията да е с дата по ранна от тази която съм копнал, може ли да зачете като дублирано съдържание този от който съм копирал?

Ти пък съвсем за бавноразвиващи ги взе тея от Г. :D

Горе