Може ли да се вярва на Advego Plagiatus 1.3.0.6.1

waldes

Well-Known Member
Ние хубаво проверяваме с този инструмент, а дали в дехствителност показва вярно? Особено това новото с рерайта ми седи доста смешно. Някой правил ли си е експерименти колко е верен тозу тул:wink:

От: Може ли да се вярва на Advego Plagiatus 1.3.0.6.1

Публикувах една статия, без да я проверя. Цъкнах "публикувай" без да се усетя. Проверих я веднага след това, и копелето я намери! Нямам представа как го направи толкова бързо.

аз съм с малко по-стара версия и мисля, че няма по-точен инструмент за проверка уникалността на статиите.

Става, обаче най-добре да се настрои на шингла 5. Сега е на 3 или 4-ри мисля (автоматично). А в този случай е абсурдно да се докара текста 100% уникален!!! Така, че става, но по-добре да се настрои на шингла 5 и по нея да се мери уникалността. :)

От: От: Може ли да се вярва на Advego Plagiatus 1.3.0.6.1

Става, обаче най-добре да се настрои на шингла 5. Сега е на 3 или 4-ри мисля (автоматично). А в този случай е абсурдно да се докара текста 100% уникален!!! Така, че става, но по-добре да се настрои на шингла 5 и по нея да се мери уникалността. :)
На мен на 4 почти никога не вади 100%

От: От: Може ли да се вярва на Advego Plagiatus 1.3.0.6.1

На мен на 4 почти никога не вади 100%

Не почти - абсолютно никога! Може би трябва да си играеш половин-един час да редактираш и може накрая да се получи, но текста ще загуби смисъл.

При мен новата версия понякога вади странни резултати от сорта на 93/64. Не ми е давало подобно извращение със старата. За това се върнах на нея. Ако някой ми каже как да го тълкувам, ще бъда благодарен. Иначе и при мен със новата 100 не се получава дори и при статия написана изцяло от мен по памет без нисакъв източник и пак най-много 95 правя.

Горе