Моите статии.

5ROVBABY

Active Member
Рейтинг - 90.5%
19   2   0
От време на време ме осенява желанието да пиша статии на каквато тематика ми "скимне". Реших, че така или иначе ги пиша тези статии - поне да направя опит да припечеля нещо, като пробвам да продам някои от тях. Статиите ще бъдат писани от мен или ще превеждам статии от английски, но гарантирам тяхната уникалност пред Гугъл. Езикът е български, а дължината на статиите ще бъде от 300 до 1000 думи.

Позволете да ви представя първата статия, която реших да пусна за продажба:

Заглавие: Способността да бъдем непродуктивни и 6 прости стъпки как да се преборим с нея.
Дължина: 514 думи
Цена: $3.5
Начин на плащане: PayPal или Moneybookers

От: Моите статии.

Ъп на темата и да обявя промоция - до 14:00 на 19 март 2012г. статията е на цена $2.75. 55цента/100думи за ръчно писана уникална статия мисля, че е добра сделка.

Интересувам се от услугите ти. По скоро за превод с лек преразказ на статии от английски език. Интересувам се от качество и уникалност на текстовете. Прати ми цена за 100 думи на ЛС

Първата статия нямаше шанса да бъде продадена, но аз не се предавам :D И така, предлагам ви 15 уникални статии на английски език на тема бизнес. В прикачения файл може да погледнете заглавието на статията и дължината ѝ. Уникалността е потвърдена чрез Copyscape лично от мен. Този път статиите не са писани от мен, но скромното ми мнение е, че са четими, а не безобразно спиннати за пред Гугъл.
Цената на всяка статия е $2.5. При евентуално закупуване на някоя от статиите, имам една молба към купувача - да сподели мнението си за покупката, която е направил тук в темата.
Ще обърна внимание на всяко едно мнение и всеки един въпрос.

Виж файлът 15business_articles_info.txt

При закупуване на 5 статии - 15% отстъпка; на 10 статии - 20% отстъпка; на 15 статии - 25% отстъпка.

Продават се нови свежи статии на обща тема "new technologies". Цената на всяка статия е $2.5. 100% уникални според Copyscape. Повече информация за статиите в прикачения файл. Промоциите са валидни и за този пакет.

Виж файлът 15new_technologies_articles_info.txt

Ъп на темата.

Време е за вдигане на темата и една лека промоция. 15 статии на тема "new technologies" за $20. Всички те са 100% уникални и четими. Повече информация в прикачения файл.

Виж файлът 15new_technologies_articles_info.txt

Ако на някого му трябват статии - възможно е написването на статия на всякаква тематика (минимум 350думи), като времето за изпълнение е 4дни.

Горе