Моля за помощ !

holbi_

New Member
Здравейте! Имам следният проблем: преди няколко месеца разработих няколко бизнес проекта и тъй като нямах нужната финансова подкрепа с която да започна реализацията им се обърнах към различни фирми за рисков капитал и сходни такива.

Тъй като никоя от фирмите за реализация на проектите ми не предлагаше договор преди да представя самата концепция реших да рискувам и да предоставя един от малките си проекти в тази насока, не след дълго обаче проектите ми бяха отказани но за най-голямо съжаление ги видях реализирани, но без мое участие, за което разбира се предполагах, че така ще стане но за жалост реших да рискувам.

Бих желал да Ви попитам дали можете да ми предложите някоя алтернатива за това как мога да постъпя и към кой да се обърна за реализация на по сериозните си проекти така че да съм сигурен, че този път ще взема участие в тях.

Ако може да ми предложите някоя сигурна фирма, която да не е българска ще съм Ви много благодарен или какъвто и да е друг начин за реализацията им. Благодаря предварително !!!

Последно редактирано:
От: Моля за помощ !

Искаш някой да ти даде парички без да знае за какво точно?

Бих искал да помоля да се изказват само и единствено хора които са наясно с материята !

Единственият начин да защитиш авторство над бизнес идеята си, ако вариантът NDA не работи, е да си опишеш идеята писмено и да я завериш нотариално. Така ще имаш доказателство, че към едикояси дата идеята е била твоя.

За втория въпрос ми пиши на ЛС.

Единственият начин да защитиш авторство над бизнес идеята си, ако вариантът NDA не работи, е да си опишеш идеята писмено и да я завериш нотариално. Така ще имаш доказателство, че към едикояси дата идеята е била твоя.

За втория въпрос ми пиши на ЛС.

Писах на ЛС.

Горе