Моля препоръчайте бърз БГ Wordpress (може и Managed) хостинг

didopido

New Member
Здравейте,

Моля, ако има колеги доволни бързината на Wordpress хостинг с датацентър в България да препоръчат някой доставчик.

Благодаря предварително

Слава Богу се измъкнахме от СуперХостинг, та засега бих препоръчал jump. Но можеш да погледнеш и услугите на администаторите тук, мисля че и тяхната услуга е читава.

Здравейте,

Моля, ако има колеги доволни бързината на Wordpress хостинг с датацентър в България да препоръчат някой доставчик.

Благодаря предварително
аз предлагам.

Здравейте,

Благодаря предварително
имам най-добрата ддос защита в България!

Може ли сайт на лични?

Благодаря!
в подписът ми пише моите сайтове аз съм собственик на банка и ддос услуга

но цената за хостинга ще кажа тук

Маnaged VPS Hosting
  • CPU Cores:2
  • RAM:6 GB
  • Disk Space: 50 GB NVMe
Цена - 50лв на месец.

Ще ме уморите с тези лични 😂 нека всички да видят
хората искат безплатно нещата да се случват, причината поради която нямам хостинг сайт е защото хората гледат много за "най-ниски" цени и вместо да спечелиш пари ти губиш пари докато продаваш...

Здравейте,

Благодаря предварително
Това е ако търсите евтина услуга
CX22: 2 VCPU, RAM 4 GB, NVMe SSD 40 GB -> 4,55 €

Това е по-горният ценови диапазон:

Това НЕ са манажирани услуги

Да и ако от някой ботнет пратят флууд, ще се осакатят сайтовете...

• Haha
Реакции: Sky

Къде ще хоствате – в мечтите си или в реалността?

Ако търсите евтина услуга, имаме две опции за вас:

💰 Hetzner – за цената на две кафета и една баничка (4,55 €) получавате 2 vCPU, 4GB RAM и 40GB NVMe SSD. Чудите се къде е уловката? Ами... това НЕ е управляван (managed) сървър. Тоест, ако нещо гръмне – поздрави на sysadmin-а ви (който най-вероятно сте вие).

💰💰 Linode – малко по-скъп вариант, но пак НЕ е управляван! Тоест, пак ще трябва да знаете разликата между systemctl и reboot -f.

Заключение:
Ако искате евтино и добро – няма такова. Ако искате само евтино – Hetzner. Ако искате по-скъпо, но без управляемост – Linode.

Ако искате истинско спокойствие, тогава може би... просто си вземете Netflix и спрете да се занимавате. 😆

Горе