Моля,следте си групите

Blinky

Owner
Първо искам да започна като изразя благодарност към uphero и pa_lta. Те си знаят. :)

Мисълта ми е....имате група създадена във форума и това е чудесно. Но ще ви бъда благодарен да им теглите от време на време по едно око, защото днес изтрих един алах акбар, който добре беше посмалил групата за http://www.predpriemach.com/group.php?groupid=7

Рипортвайте, ако намерите такова нещо, защото е важно да ги ловим на време. Този специално водеше към сайтове за някакви мебели, строителство, някаква негова тъпотия, но пак вредят. А да не говорим, ако някой кретеноподобен реши да ни пусне линкове към кофти сайтове. Знаете какви. ;)

За това, моля ви, ако е нужно веднъж на няколко дни, но си проверявайте групите. Мерси предварително на всички и моля продължавайте да създавате мини екипи и общества. Нужни са. ;)

От: Моля,следте си групите

Де са тез групи..... за дилъри има ли?

Seriously? Мисля, че се еб*ваш, но ето После да не кажеш, че само ти помагаш с акъл:wink:

Даже и за АА мисля да бодна една, че особено надвечер много изцепки из форума!:lol: То къде няма съдържание напоследък, ами и глупости се пишат8)
NO :drama:

Моля, следЕте си групите

:p

ОФФ
Аз отдавна не му забелязвам на Банко, че едно 2-3% от изписаните символи са грешни, разменени и изтървани, явно това е цената да се мъчи да се разпише навсякъде :wink: Тази му тема направо е чудна, отличник, - предвид 2-те грешки в заглавието и посмалил=>пооспамил. Или верно е искал да напише посмалил - те арабите все така правят, смаляват8)

От тези групи няма смисъл.. нали е форум :shock:

Re: От: Моля,следте си групите

Де са тез групи..... за дилъри има ли?

Хаха, има всякакви. В тази, която чистех имаше един младши Амет, който "промотираше" строителна фирма. :) Но все са тематични групи. Няма дилърски и джихадиски, хахаха. :)

Но, сериозно, чистете си ги от глупаци. :)

Re: От: Моля,следте си групите

ОФФ
Аз отдавна не му забелязвам на Банко, че едно 2-3% от изписаните символи са грешни, разменени и изтървани, явно това е цената да се мъчи да се разпише навсякъде :wink: Тази му тема направо е чудна, отличник, - предвид 2-те грешки в заглавието и посмалил=>пооспамил. Или верно е искал да напише посмалил - те арабите все така правят, смаляват8)
Ох, не. Това е заради скапания телефон, брат. Имаче имам и слаби моменти. Практиката показва, че колкото повече пишеш, толкова повече грешки правиш. :) Сори, другата опция е да пиша по-малко. :) Дано не го сметнеш за добра алтернатива. Хаха. :)

Горе