Не мислите ли, че малко прекалявате с упреците? Може да е новак във форума, ама 30 цента се изкарват за няколко секунди при определени сайтове. Наринахте 2 страници бълвоч, само за да покажете колко грешно е било, че е поискал?
Ми то в тоя случай да се закрие и секцията за обмяна на пари, защото обикновено там се работи на загуба.
Аз, че съм критичен, да, ама и вие прекалявате на моменти.
Къде поради криви сметки, къде поради несъобразяване, всеки прави грешки. И аз съм попадал в такава ситуация и добре, че беше Harro да удари едно рамо, че заради 20 евро разход (който не бях пресметнал, че ще се окаже в събота), щях да загубя 60 евро приход.
Да включим ли факта, че става дума за 30 цента - 50 стотинки? Та с тея пари дори баничка не можеш да си купиш. Човечето си е напълно право за да потърси такава помощ, и аз бих го направил ако именно толкова не ми достигат. Защо? Ами защото банката с която работя ми взима в момента 0.98 лв комисионна за транзакция от картата към paypal. Забавно а? Не ти достигат 50 стотинки, ама за да ги внесеш - ще ти трябват 1.50 лева.
Момчета, на моменти наистина издребнявате прекалено много. Ако не бях прекалено зает и бях забелязал темата и аз бих ударил рамо.
Ряпа за Декември.