Монетизиране на сайт.Моля погледнете

soulravager

Active Member
Добър ден,
Днес ми хрумна една идея и се надявам да ми помогнете.
Понеже видях някои сайтове при които за да стигнеш до съдържанието трябва да се полълни една от тези CPA Offers.

Има една доста популярна онлайн игра наречена World of Warcraft. Досега съм се занимавал с бизнес(Препродаване на акаунти , ползване на ботове за събиране на злато и продаването му), но напоследък нямам чак толкова много време.Вадих си по едни 500-800 лева на месец което когато си на 15 хич не е лоша сума

Малко повече информация - Играта има 2 продължения и за пълен акаунт ти трябват общо 3 CD key-а които общо струват около 45 Евро когато се закупят от интернет. И се плаща на 2 месеца с карти които струват по 26 евро. Но не това е идеята на тази тема.

Не съм дошъл тук да ви зарибявам по играта а да ви помоля за помощ.
Днес купих Домейна - и ще купя още няколко след 2-3 дни.
Идеята на сайта е следната слагам или Google Adsense, или CPA offers.
Би трябвало да има доста посещения.

Идеята е например когато влязат в сайта да трябва посетителите да попълнят CPA OFFER за да се отключи сайта и да може да изпратят Web Form-а с е-мейл адресът си, и всяка седмица например ще раздавам CD key-ove на стойност 30-60$ :) Ако потръгне и по-повече!
или
Другата ми идея е да сложа Google Adsense, но мисля че има по-голям шанс за провал понеже не много хора ще кликат на рекламките следователно няма да мога да покрия разходите.

Чух че има CPA Offers които дават средно 1$ на попълване от потребител само при попълване на Е-мейл и други не толкова важни данни. Да знам че има и CPA оферти дето предлагат и по 20-30$ но те искат много информация като Адрес, Улица , Страна , Име etc.

Ако може да ми кажете коя от двете идеи е по-удачна и да ми предложите някой хубави CPA мрежи :)

А да и трябва ли сайта да е вече разработен и да има трафик или може със току що направен сайт да се включа?

P.P Съжелявам за redard-ската граматика но съм малко изморен

От: Монетизиране на сайт.Моля погледнете

С CPA мисля че ще бъде доста по-добре. Офертите, които плащат 30$ най-вероятно са Trial, те искат и кредитна карта, така че слагам емайл/зип събмит.

Можеш да пробваш с CPALead, добре е за начинаещи и се ползват лесно.
Ето ти един примерен блог - http://monika-worldwidenews.blogspot.com/
Включването може и с току що направен сайт, но трябва да е готов за трафик (твоя е само сложен темплейта и нищо повече) Мене ме одобриха с този - http://twoandahalfmenstreaming.com/

Не въпроса беше ако има някакви безплатни оферти които искат да кажем само Е-мейл или И-мейл и Име или нещо такова.
Главната аудитория ще е пишлемета на 10 до 20 години които искат да имат шанс да учавстав томболата за безплатни CD key-ove :)

Бтв това твойто със стрийминга ми даде една идейка :) Ти файловете за стрийминг на сайта ли ги хостваш или си Embed от сайтове като Youtube?
Не е ли нелегално да разпространяваш сериали или ? :)

hmm погледнах го CPALEAD изглежа ми много добре :)
Дори може да задействам и един мой стар проект за E-Books за World of Warcraft с БЕЗПЛАТНИ ГАЙДОВЕ

Опитах се да вляза в Блога ти, но нали давам Complete Survey za лото-то регнах с некви фалшиви данни дори пуснах един фиш и на твоя сайт още пише
Checking for completion

Това е супер тъпо братле, не мисли ,че така се раздават cdkeys , +това никой няма да попълва скучните анкети 10 минути , само за да види duplicate content , камо ли ще очаква да му пратиш keys.

US ли ще са ти потребители ?
Не ги хоствам, от други сайтове ги взимам. Като youtube, само че от такива, които по рядко трият епизодите.
Нещо не си направил както трябва с CPALead-а, а и този сайт не е мой просто дадох пример :)

П.П. Мисля че в идеята ти има хляб. Има хора, изкарват доста прилични суми от подобни giveaways само че с премиум акаунти за рапидшеар

Това е супер тъпо братле, не мисли ,че така се раздават cdkeys , +това никой няма да попълва скучните анкети 10 минути , само за да види duplicate content , камо ли ще очаква да му пратиш keys.

Пич модератор съм на сайт с 500 посетителя дневно. По-точно сайта е за търговия в Играта :) (wowtrade,,, dk ако искаш да го видиш)
Мога да ти кажа че има такива зарибени на играта че биха си отнели около 10 минутки от времето за една анкета :)
Тоест от този сайт ми вярват :) Също има и един друг (mmowned . com ) в който има около 7000 посетителя дневно ако не и повече и там имам много добра репутация.
На втория 37% от трафика е от АМЕРИКА :)
А на първия главно от Швеция/Дания.

И на двата форума имам доста добра репутация и хората биха попълнили анкетите или там каквото е за шанс за ключове :) Повярвай ми.
Един СД Кей струва 9 $ до 30 $ в зависимост за коя игра е. Главно ще давам тези по 9$

А това за Dublicate COntent не е така пич... Това което ще го пиша за гайдовете го няма другаде. :) Аз няма просто да качвам гайдове а ще правя видеогайдове и ще ги качвам.... Един гайд за УОУ Струва 10-50 $. Колкото и богат да си ще предпочетеш 10 минути и да спестиш около 30$ :)

Последно редактирано:

US ли ще са ти потребители ?
Не ги хоствам, от други сайтове ги взимам. Като youtube, само че от такива, които по рядко трият епизодите.
Нещо не си направил както трябва с CPALead-а, а и този сайт не е мой просто дадох пример :)

П.П. Мисля че в идеята ти има хляб. Има хора, изкарват доста прилични суми от подобни giveaways само че с премиум акаунти за рапидшеар

Ами мога и на сайта да включа и АЦЦ-та за RapidShare/Megaupload и други понеже от Elite секцията на единия сайт имам достъп до доста :)

Тогава се изкасах неподготвен! Успех.

Хмм добре значи да напиша за какво е сайта и после слагам CPA LEAD и правя темата във форума...
А ако нищо не стане губя едни 100 лева за ключовете ебал съм го :D
А какво е Codebreaker-a ако може да обясниш малко ? Сори нуб съм,

Защо не пробваш дали ще има желаещи преди да даваш 100 лева за keys ?
А и как мислиш да теглиш печелившите ? Ще събираш ли имейли и от тях или нещо др. си намислил ?
А Codebreaker-a е скрипт чрез който заключваш страницата, но можеш ти да си избираш кои offers да ползваш. Гледаш кое конвертва по-добре, сравняваш и т.н.
За целта обаче е нужно да се регистрираш в CPA Network.
П.П. Айде почна Барса - Реал
чао засега

Че ще има желаещи има :)
В единият сайт имам около 60 Positive Feedbac/0 Negative/1 Neutral а в другия имам Positive Feedback от Собстеника на сайта и Админа и от 2-ма от модовете :)
В тези сайтове главно има хора които искат да си вадят парички за УОУ-а и да си копуват злато :)
Мога пък и злато да предлагам познавам доста китаици и ще ми излиза по 15$ на човек(5000 злато)...
А иначе когато стигнат в сайта след CPA нещото ще трябва да попълнят Web Form където си пишат Username-a съответно в wowtrade ili mmowned и е-мейла :)
И просто избирам 3 или повече човека на седмица..
За да си избия парите трябва да за запишат около 40 човека ако оферите плащат средно по 1$. 40 човека изобщо няма да са проблем при положение че сайтовете общо на ден влизат над 5000 човека че и повече :) И главно са хора които не искат да дават пари или искат freebies :) Спокойно трафика не е проблем към сайта

BHCB+GodCpa+Hide Referer=Big $$$$

Ако те е страх, че ще те баннат от cpa networks, и не обичаш много парите и cpalead е някъв вариант

Може ли накратко да ми кажеш какво е BHCB и GODCPA i Hide Reffer.
:)
Но искам това да се превърне в сайт който ще ми носи пари поне 4-5 месеца а не да ме баннат :)

Давай тогава :)
Само да те предупредя че ще има определен шейв от страна на CPA Lead (което е абсолютно нормално) Да кажем че 10 човека попълнят офертата, няма да има пълно отчитане, а може би около 6-7.

Ок Вико може ли да те добавя в скайп да те питам още някой неща. Изглеждаш доста добре запознат :)

bhcb заключва контента, ти определяш всички опции ...време на закючване,цпа оферта....
godcpa iframe-ваш което ти тряя от даден ландинг пейж
hide refferer няма ко да обясня , скрива реферера

може да 'отрежеш' с годцпа някой емаил/зип (1.8-3$ (car quotes,insurance))
и да lock-неш контента с bhcb и в title на bhcb ........ For Verification ....please enter your email/zip
Може и в newsletter-a да го ползваш:shock:

Давай тогава :)
Само да те предупредя че ще има определен шейв от страна на CPA Lead (което е абсолютно нормално) Да кажем че 10 човека попълнят офертата, няма да има пълно отчитане, а може би около 6-7.
тия лайняри никога не дават каквото си изкарал......но то навсякуде е така

От: От: Монетизиране на сайт.Моля погледнете

заключва контента, ти определяш всички опции ...време на закючване,цпа оферта....
iframe-ваш което ти тряя от даден ландинг пейж
няма ко да обясня , скрива реферера

може да 'отрежеш' с годцпа някой емаил/зип (1.8-3$ (car quotes,insurance))
и да lock-неш контента с bhcb и в title на bhcb ........ For Verification ....please enter your email/zip
Може и в newsletter-a да го ползваш:shock:

В какъв смисал да ги изрежа ?

Горе