Здравейте, от известно време следя форума и да кажем, че се запалих по темата за изкарване на пари онлайн. Реших, че ще опитам със сайт. В последно време ми се върти в главата, идеята за сайт за всякакви новини свързани с технологиите и реших, че ще се опитам да създам нещо, дори и да не е успешно, все пак трябва да започна от някъде. И така онзи ден купих хостинг и домейн и започнах създаването на моят първи сайт. Сайта е на английски език, защото предполагам това ще донесе повече трафик. Подредих горе-долу сайта, и тези дни имам повечко свободно време, в което смятям да кача малко повечко съдържание, да направя страница във Facebook и да дооправя оформлението на сайта. Четох, че начина, по който смятаме да изкарваме пари от сайта, трябва да сме го решили още преди създаването на самия сайт, но аз все още не съм го решил. Вие какво бихте ми предложили?
Като цяло мислите ли, че може да се изкара нещо от такъв сайт и ако да ще съм много благодарен на всеки, който ми даде съвет за правилното развитие на сайта. Знам, че може би ще е трудно да се поддържа такъв сайт, но мисля, че ще успявам да качвам по 2-3 статии дневно. Отделно приемам всякакви критики и съвети по оформлението и съдържанието на сайта. Ако сайта потръгне и има някакъв успех, мислех да направя и YouTube канал и да качвам новините под формата на кратки видеа.
Ето и линк към въпросния сайт: techy-spot.com
Като цяло мислите ли, че може да се изкара нещо от такъв сайт и ако да ще съм много благодарен на всеки, който ми даде съвет за правилното развитие на сайта. Знам, че може би ще е трудно да се поддържа такъв сайт, но мисля, че ще успявам да качвам по 2-3 статии дневно. Отделно приемам всякакви критики и съвети по оформлението и съдържанието на сайта. Ако сайта потръгне и има някакъв успех, мислех да направя и YouTube канал и да качвам новините под формата на кратки видеа.
Ето и линк към въпросния сайт: techy-spot.com
Последно редактирано: