tanipo Well-Known Member 15 Февруари 2012 #1 Ей го на, накараха ме да изляза и ся не съм с кондиция да работя...
STRATEGA Member 15 Февруари 2012 #2 От: Мразя празниците tanipo каза: Ей го на, накараха ме да изляза и ся не съм с кондиция да работя... Увеличете... Смятай..... ами легни да поспиш, живота не е само работа !!
От: Мразя празниците tanipo каза: Ей го на, накараха ме да изляза и ся не съм с кондиция да работя... Увеличете... Смятай..... ами легни да поспиш, живота не е само работа !!
Blinky Owner 15 Февруари 2012 #3 От: Мразя празниците Мда, или забавления в умерени количества, ако знаеш, че си имаш работа на следващия ден от рано.
От: Мразя празниците Мда, или забавления в умерени количества, ако знаеш, че си имаш работа на следващия ден от рано.
mvmrik Well-Known Member 15 Февруари 2012 #4 От: Мразя празниците По-важно е да работите, за да можете да се забавлявате. Не - да не се забавлявате, за да можете да работите.
От: Мразя празниците По-важно е да работите, за да можете да се забавлявате. Не - да не се забавлявате, за да можете да работите.
Green Bars Well-Known Member 15 Февруари 2012 #5 От: Мразя празниците ами не си единствен излез малко на разходка да ти оветрее главата, изяж една шкембе чорба с много чесън, дремни малко и ........ абе днес си е почивен ден, :d
От: Мразя празниците ами не си единствен излез малко на разходка да ти оветрее главата, изяж една шкембе чорба с много чесън, дремни малко и ........ абе днес си е почивен ден, :d