То хубаво ние сме криви. Аз съм повече от съгласен тук. Но нали и там са се качили такива майнуни да ни клатят. И те като хора с власт трябва повече да набиват етика и морал. А сега като тази пианица е на свобода и си прави каквото иска си представям какъв пример съдебната система дава на престъпния свят и в частност на тия които имат гениалната идея да се качат пили. Хпрата са станали алчни и материални същества, които мачкат всичко свято и човечно, за да се продадат за някои друг лев/евро/долар или там каквото е на мода. За нищо не стават, и това е факт. Вече не може да имаш доверие на всеки, който се опитва уж да бъде добър с теб и това за жалост е вече нарастваща тенденция, която ще продължи. Проблемът е не само в хората, проблемът е предизвикан и от средата, в която те се намира, тази която им е ежедневие и нон стоп ги премачква. И процеса седи все така затворен. докато самите те не супеят да се отърват от това, което реално ги вкарва в това и прави всичко останало такова. Та както е долу в народа, така е и горе във властта, само че там се оперира на по-големи порции. Всеки знае, че и те са били долу и там ценостната им система най-силно се сдухва, все пак са около изкушения. Някои ще кажат, че е нормално, други ще искат да са на тяхно място, трети ще се продаде 100 пъти за да е там, но никой няма да застане с истински и човечни ценности, за да бъде максимално полезен на себе си и на тези, които са му гласували доверие. Факт. И това е най-депресиращото в случая.
В конкретния случай искам само да кажа, че не само наблюдавам пълна олигофрения, но и се чудя как е възможно тя да тече в посоката, в която се предполага да напълно погрешна. Това и да искам не мога да си го обясня. Ако сега бяха го тикнали тъпата пиана свиня, в момента нямаше нито да се говори за това, нито да има конфликти и нередности по този случай. Но не, по лесно е той си плати, няколко костюмирани евнуси да се застъпят за него и той да офейка на майка си в п....провинцията, за да се потули случая и народа да се кротне. Но никой не забравя такива гадости, особедно като знае, че следващите на пътя, застанали пред джипа на някоя пианка, може да се техните деца. Тогава пак им кипва и всяка новина за него е още масло в огъня.
Пирамидата на Тео (на друг е, но той я постна, значи за мен, графиката е негова тук във форумаю
) е едно доказателство как истинския индивид трябва да бъде устроен. И така трябва да бъде всеки един от нас, за да може да се движи с по-бързи темпове. Аз лично гледам да се придържам към нея, знаейки, че плътно следвайки ще съм по-близо до постигане на целите си, токолкото ако започвам да разсъждавам от долните нива на горе. Пирамидата на Маслоу я виждам за н-ти път. За това и започнах така темата. Малко ценностно и духовно, но силно се надявам това да не е заличено в повечето хора, защото те реално материалната заблуда, която е даже нивото под жизненоважните вода, храна, подлсон е взело връх в тяхната пирамида. Което е жално и тъжно. А единствения начин да се променят е да да се обърне на 180 градуса - отгоре на долу, да се сменят върха с дъното й. Сами преценето колко това е възможно.