ppyordanov
New Member
Има ли проблем на страница с мръсни вицове да се показват гугълски реклами - все пак този тип вицове, независимо че се водят 18+, не са нелегални и са свободно достъпни за всеки?
замисли се !
сложил си адсенс на сайта си с пиратска музика без да се чудиш а заради няколко вица се чудиш ?
по може заради музиката да си заминеш отколкото заради вицовете
Иначе най-гонят за снимки, но все пак ако някой твой "доброжелател" те репортне, може и да ти баннат акаунта. Има доста оплаквания за безпричинни банвания.
НЯМА ДА ТИ НАПРАВЯТ ПРОБЛЕМ ЗА МРЪСНИ ВИЦОВЕ !
СЛОЖИ САМО НА МЯСТОТО НА ГРУБИТЕ ДУМИ ПО ЕДНА ЗВЕЗДИЧКА ВМЕСТО НАЙ ЗВУЧНАТА БУКВА
ако бяха толкова стриктни 99% от сайтовете нямаше да имат адсенс
а може би 99 % просто все още не са репортнати?
НЯМА ДА ТИ НАПРАВЯТ ПРОБЛЕМ ЗА МРЪСНИ ВИЦОВЕ !
СЛОЖИ САМО НА МЯСТОТО НА ГРУБИТЕ ДУМИ ПО ЕДНА ЗВЕЗДИЧКА ВМЕСТО НАЙ ЗВУЧНАТА БУКВА
ако бяха толкова стриктни 99% от сайтовете нямаше да имат адсенс
при репорт навсякъде са бързи и върха на простотията е според мен да се занимава някай да репортва на Гугъл ... те нали си имат хора да си ги следят тези неща ...
а бре даркион това не са ли 14 линка в подписа ти
е, нов е все пак, пропуснал е.. условията
Вий пък сте много чувствителни на тема репорти.
Все едно не знаете, че всички сме в БигБрадъра-а.
Абе хората си проверяват сайтовете и без някой да им ги репортне.
Явно си имат начини за това.
Аз бях получил предупреждение за 3 бр., /действително само три/ mp3 файла, които в онези неориентирани времена бях качил за изтегляне от феновете на една певица и едва ли някой ме е репортнал.
Това беше преди години, но и сега трябва да внимаваш pesho за такива неща.
Някой беше писал тук, че изчакват да си направиш първия чек и тогава получаваш писъмцето.
Сега ще спечелиш потребители, но ако не разкараш mp3-ките няма да видиш пари.
Да изкажа мнение и аз имах такъв сайт и близо 2 години
никой не ми направи проблем за адсенса.. обаче като почнах
да си го слагам по форумите в ( други ) Уеб мастърски
форуми веднага адсенсе ме баннаха... (едва ли е съвпадение)
повече от ясно е ,че някой ме е репортнал ... така , че съм на мнение слагаите си адсенсе , но по Уебмастърски форуми не показвайте саитовете
И други web developer-и се оплакваха от това, даже и в от този форум. Има или много завистници или много морални хора, който се грижат за "чистотата" на сайтовете в Интернет.
е, нов е все пак, пропуснал е.. условията