НЕВИЖДАНА цензура

nortrant

Well-Known Member
някой пише ли за това:

%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0.png

:evil:

От: НЕВИЖДАНА цензура

Повече инфо:
ФБ страница
За Земята

Днес е излязла информация на БОРКОР според която държавата е ощетена с над 1 милиард от концесии. Поне тази информация е разпространена.

новина от БОРКОР

Ще започнат да излизат интересни неща. Хората са спели по време на комунизма, вече лека полека започваме да се събуждаме :wink:

Не може да отречем, че този шум около концесиите стана възможен с помощта на Атака.

Чакай, в статията се споменава извличане на метали за над 1 милиард долара, тези хора какъв процент смятат, че е златото като концентрация? 100 %?

информацията на БОРКОР ли визираш?

в първия пост съм показал решение на съда с което би трябвало да задължат другите институции да покажат договорите! (те сега са недостъпни, защото уж било търговска тайна или нещо подобно)

после добавих и новината на БОРКОР - защото се отнася също за концесиите
този 1 милиард са от неплатени такси за концесии от 2008 г.

За 67 находища на подземни богатства не е плащана нито концесионна такса, нито кариерна

Добре, че вас герберите ви има, да оправяте държавата.

партии не намесвай защото тук става въпрос за цензура от страна на всички медии
трудно ми е да повярвам, че може да се прави нарочно (при толкова медии), но поне една да беше писала за това?

този сайт "за земята" е от много време

преди месец-два много хора писаха на съда с молба за предоставяне на договорите на концесиите - наложи се толкова много хора д аим пишат защото са длъжни да покажат договорите ако има много голям обществен интерес (а без такъв интерес не са длъжни)
въпреки, че стотици хора им писаха - те не ги показаха

следващата стъпка беше да се заведат дела (тук и аз се включих) заради този отказ за предоставяне на информация
много хора се включиха, въпреки, че се налагаше да се плащат такси, да се изпращат документи и т.н.

сега вече няма накъде да мърдат
време е да покажат договорите

със сигурност в тези договори има чудовищна информация, щом ги крият?

Горе