защото просто не ставам за шофьор.
...................
да, доста далеч дори и от x3 камо ли x6.
смешно е да сравняваш кола за 20 хиляди, колкото сигурно струва тва, с кола за 130 хиляди в базова комплектация, за М по 220 000 да не говорим
иначе, да, новото си е готино, ако те кефи - честито. но не го сравнявай с коли от ранга на бмв или мерцедес
Ти де гледаш толкова пластмасови и ламаринерни елементи всичко с цел голяма икономия и го сравняваш с X6 нещо не ти е ок. Като гледам яко са копирали от Сорентото на Киа и Евоуга. Да не ти казвам, как си мяза и на дачи дъстер нашите Great Wall сигурно по-качествено нещо ще изкарат. Само не разбрах по какво сравни кола от нисък клас, с кола от висок клас ама ти си знаеш. Тази колко ще ме е страх да се возя в нея ако вдигне повече от 180, страх от разпадане като цяло
Ако си карал Рено и имаш някакви симпатии и доводи да го вземеш ОК. Но ако за първи път ще си купиш Рено може да останеш силно разочарован от марката. Това не е кола за каране в България. Имал съм Рено, ново, и след втората година просто не излизах от сервизите. Нямаше месец, в който да не остава няколко стотачки за нещо. И да ми подарят Рено, няма да го взема
Гаранция, гаранция ама тя тази гаранция повярвай ми все не покрива най-чупливите неща по колата. Имал съм нова кола и всичко, което се счупи "не влизаше" в гаранцията. Дано случая с Рено да не е така... ама не вярвам. Направо не ми се мисли какви луди пари за каско и застраховки ще се плащат тук. За тия пари мога да карам малко по-стара кола, но по-висок клас с високо оборудване и няма да плащам бесни лизинги, данъци, каска и застраховки. Ама все сам си знае