Надуй хобота :)

Fozzy

Well-Known Member
Видяхте ли, слона излезе. Идеята, въпреки, че не е уникална е добра, а реализацията също е на ниво. Пуст слон всеки ден влизам, толкова ми бяхте разпалили любопитството. :)

Само, че дошъл със слонски отстъпки, при нас слонът едва се дотътри. Докато го чакахме да довтаса, deals.bg набра популярност, а gepime излезе с grabo.bg. Рекламната кампания е сериозна, а gepime са свикнали да са монополисти.

Успех ви пожелавам, има място за трима, а както казах, реализацията е много добра.

Последно редактирано:
@Fozzy - проблемите са офлайн вече... страната ни е пълна с бюрокрация и правенето на бизнес се спъва по всевъзможни начини. Не искам да мрънкам и да се оплаквам, но аз в това, което се издъних е, че не предвидих колко време ще отнеме подписването на 3 договора, които са хипер стандартни.

И не се обиждам :)

От: Надуй хобота :)

Много гадно ми пресвятка целия сайт. Имам чувството че ще гръмне монитора. :lol:
И страницата шава нагоре-надоле. :(

Радвам се, че има толкова начина за разплащане. Като видя онлайн магазин само с една или две опции (наложен платеж+куриер), бягам като "дявол от тамян". :)

Един хубав слонски favicon ще му дойде добре на сайта. Успех!

Ама той сякаш не е довършен сайта, или при мене има проблеми?

Коментар - Нищо лично

Всичко е Супер, само че, не сте първите който правите подобен сайт.
Сигорен съм че, си на ясно с това.
Надявам се да има солиден успех и да минеш първите, което лично аз не съм виждал как става.
Но се надявам да видя!

Е след като развалих изненадата (това имах предвид, Иво), нека да постна и оригиналното мнение. Пост номер 1.

Не са първите, обаче имат шанс да задминат някои от тях. Едните имат оферти, ама трябва да плащам парите по гълъб. Другите пък едно и също само - то не остаха косми за епилиране, коси са рязане и такива. Другите сайтове все още в началото и шансът да бъдат надминати въобще не е малък. Дано успеят, защото от такива сайтове печелят ВСИЧКИ !

Интересна работа, това май е тип groupon.com, което направи голям фурор навънка. Успех.

И аз намерих една печатна грешка - "Какво е слон?" пише "можете да разпечатата"

Като има много проблеми покрай пускането на някой проект така става.

Здравейте на всички, благодаря за мненията, има неща, които се доошлайфат. Някой части от сайта просто няма как да се тестват без да е пуснат онлайн. Текстовете също не са минали финално четене.
Има още един разплащателен метод, който още не е пуснат.

Горе