A Akademika Active Member 26 Май 2012 #1 Търся кола под наем за периода от 5 до 9 юни. Знам, че най-лесния вариант е търсене на "рент-а-кар" в Гугъл, но предпочитам все пак някой ако има преки впечатления от услугите на някоя компания, или пък ако има налични "предприемачи автоджамбази"
Търся кола под наем за периода от 5 до 9 юни. Знам, че най-лесния вариант е търсене на "рент-а-кар" в Гугъл, но предпочитам все пак някой ако има преки впечатления от услугите на някоя компания, или пък ако има налични "предприемачи автоджамбази"
xopacuo New Member 26 Май 2012 #3 От: Наемам кола Рено Меган 2008, бензин, 1,4, 30 евра на ден? Драсни ако ти е ОК?
A Akademika Active Member 26 Май 2012 #4 От: Наемам кола Колата ми е необходима за наем в София ще се пътува до Стара Загора с нея.
A Akademika Active Member 28 Май 2012 #5 От: Наемам кола xopacuo каза: Рено Меган 2008, бензин, 1,4, 30 евра на ден? Драсни ако ти е ОК? Увеличете... Пусни на лично ако си базиран в София
От: Наемам кола xopacuo каза: Рено Меган 2008, бензин, 1,4, 30 евра на ден? Драсни ако ти е ОК? Увеличете... Пусни на лично ако си базиран в София