mantaman
Well-Known Member
Преди около седмица си купих сайт към кешбърнърс да пробвам що за животно е това. Имаше добри изходни позиции за оптимизация и запретнах ръкави. Вчера обаче гледам че по една от най важните ключови думи сайта който е пред мен на първо място продава с 5 долара по ниска цена от мен. Това направо ме втрещи защото и през ум не ми е минавало че уважаваща себе си афилейт система може да допусне различни цени за един и същи продукт.
Изпратих им запитване и получих следният отговор:
Сега мисля да им пиша че искам моята цена да е с 1 долар под неговата и ако го направят вече ще припадна.
Изпратих им запитване и получих следният отговор:
Очаквах да кажат че е някаква грешка или нещо подобно но тава направо ме застреля, явно или аз или те са учили икономика на Марс. Защото си мислех че единната продажна цена за всички афилейти е крайъгълният камък на този бизнес.That affiliate negotiated a lower price, if you want to set up a site with that product, we can change the price for you too if you want.
Сега мисля да им пиша че искам моята цена да е с 1 долар под неговата и ако го направят вече ще припадна.