Най Бързият начин да сринеш Афилейт Програма

mantaman

Well-Known Member
Преди около седмица си купих сайт към кешбърнърс да пробвам що за животно е това. Имаше добри изходни позиции за оптимизация и запретнах ръкави. Вчера обаче гледам че по една от най важните ключови думи сайта който е пред мен на първо място продава с 5 долара по ниска цена от мен. Това направо ме втрещи защото и през ум не ми е минавало че уважаваща себе си афилейт система може да допусне различни цени за един и същи продукт.
Изпратих им запитване и получих следният отговор:
That affiliate negotiated a lower price, if you want to set up a site with that product, we can change the price for you too if you want.
Очаквах да кажат че е някаква грешка или нещо подобно но тава направо ме застреля, явно или аз или те са учили икономика на Марс. Защото си мислех че единната продажна цена за всички афилейти е крайъгълният камък на този бизнес.
Сега мисля да им пиша че искам моята цена да е с 1 долар под неговата и ако го направят вече ще припадна.

От: Най Бързият начин да сринеш Афилейт Програма

Подбиване на конкуренцията.Не всичко е СЕО :).Представи си да ти свалят цените и да удариш голямо СЕО ... :D :D

Нали се сещаш,че като свалиш цената си сваляш собствената комисионна?Ако в момента ти продадеш 1 продукт и оня с 5те долара надолу продаде 1 продукт -ти ще си по на далавера от него.

Но и повече хора ще купят от по-ниската цена :) така че не се знае. Зависи от позиция в Гоогле и конкуренцията.

Тук не става въобще въпрос за печалбата става въпрос че това е недопустима търговска практика просто още не мога да повярвам че е възможно. Това е като Ейвън или Орифлейм да раздават каталози с различни цени на различните им представители или пък както един приятел който наскоро беше в Ню Йорк и в реномиран ресторант им дали две менюта с различни цени.
Афилейт бизнеса се крепи на няколко много важни стълба два от тях са - Уникален продукт който не може да бъде купен от обикновен магазин и Твърда цена за всички крайни клиенти започнеш ли да нарушаваш тези неща нищо добро не те чака.

"Теорията, друже мой, е суха, зелено е дървото на живота" :)

Преди 3 дни им написах да ми променят и на мен цената и ни вест ни кост. Ебати и афилейт системата ебати и фирмата, а толкова положителни мнения има за нея във форума представям си какво е при другите

Кажи поне коя е да знаем и ние де...

Кажи поне коя е да знаем и ние де...

Преди около седмица си купих сайт към кешбърнърс да пробвам що за животно е това.

.....................................:oops:

става въпрос за избелване на зъби вижте първият сайт е с 5 долара по ниска цена от останалите
http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=miracle+white+pen&aq=7&aqi=g10&aql=&oq=miracle+white
Почвам да се чудя дали не си е техен а нас да ни ползват само за фон да им правиме раклама

Те да не би да са дропшипери? И това е възможно.

Питах ги специално за този сайт и те ми пратиха отговора дето е в първият ми пост от което би трябвало да следва че са си обикновен сайт като моя

Re: От: Най Бързият начин да сринеш Афилейт Програма

Тук не става въобще въпрос за печалбата става въпрос че това е недопустима търговска практика просто още не мога да повярвам че е възможно. Това е като Ейвън или Орифлейм да раздават каталози с различни цени на различните им представители или пък както един приятел който наскоро беше в Ню Йорк и в реномиран ресторант им дали две менюта с различни цени.
Афилейт бизнеса се крепи на няколко много важни стълба два от тях са - Уникален продукт който не може да бъде купен от обикновен магазин и Твърда цена за всички крайни клиенти започнеш ли да нарушаваш тези неща нищо добро не те чака.

ти може да си зададеш по ниска цена ако те притеснява като редактираш самия темплейт или от от джава скрипта на теплйта ако има количка за пазаруване не могат да е променят централно от програма или да сложиш купон код на видно място на темплеита пишеги в cart.php cart1.php според каквото ползваш

дават самоинициятива обаче се изяждат от твоята комисона

винаги питаи първо във форума сори че малко бавно получи отговор но тези дни нямах много време за форум

и продажбите идват не само от ранкване за продукта да си знаете ако се ранкваш за генералните киурди като дори лонг тейл вариянти на избелване на зъби няма да ви пука за $ 5 от цената а то така всичките маймуни на един клон с името на продукта ако се заиграете да смъквате цени накрая ще печелите по доларче от продажна и няма да ви се занимава... този продук и без това е евтин с 12 тина долара комисионна после стават на седем... на пет... на един

Картинката не е проблем въпросът е че като поръчаш отиваш на техен сървър където ти показва колко ще ти струва стоката и колко доставката и там се вижда реалната цена и ако сменя само картинката там се получава разлика.

цените ги взима от твоя сайт и ги прехвъля в този за поръчката

ако ползваш шоп темплит цените са в единия джава скрипт може да ги мениш както си искаш

сега ще си сваля на миракъл уаит теплейта и ще ти кажа от къде се променя

Последно редактирано от модератор:

PHP:
<INPUT type="hidden" value="29.95" name="p1">
  <INPUT type="hidden" value="59.90" name="p2">
  <INPUT type="hidden" value="119.80" name="p3">
ордернау.пхп

еи от тук трябва да се промени

обаче промени и цените в таблицата продуктите която виждат клиентите малко над това hidden value

може да смъкнеш цената с 5 долара и да качиш шипинга с с два долара щото е на 7.95 така няма да се осетят а пак ще печлиш що годе съшата сума :) опции колкото искаш

щото смъкването на комисионите накрая ще ви откаже да се занимавате

пп както се видя няма никаква конспирация тези програми са от най точните с които сме работили :) и още нещо ми хрумна ние досега никога
не сме смъквали цени само на един сайт които купихме ползваме купон които получават тези които са си дали мейла :)

пп mantaman драсни някои ред като ги промениш да кажеш станали

Мерси много за съпорта - ако не мога да се оправя пак ще те мъча
Не само че не трябва да може да се свалят цените ами трябва да се дава бан за тази работа защото срива цялата идея на афилейт маркетинга

Става да се променят цените,можеш и да пуснеш безплатна доставка вместо 7 и 95.А гледам този сайт с 5те долара дето е надолу е увеличил доставката с 1 долар.всякакви машинации може да се правят :)

Горе