От тема до тема има един баир разлика.Да, въпроса не е правилен. Визирам точно "купешките". Ако е от 0-та и без грам излишен код е ясно, че ще е супер.
За съдържанеито уточних - при равни условия. При еднакво съдържание и хостинг коя би трябвало да е най-бърза, според по-опитните с уърдпрес. Мисля, че най-скъпите теми са бавни, защото са бъкани с код и плъгини и хиляди ненужни екстри.
Сега се замислям колко би струвала една тема от 0-та и най вече да се поддържа с нови версии на уърдпреса. Тя би имала само нужните екстри и да е по-бърза.
Торбалан и Ъпхеро, имате ли мнение? Може и на лично.
Тази която си направил сам от 0-та и няма хиляди ненужни изгъзици.
Ако не можеш, единственото, което мога да ти кажа е да се пазиш от overbloated теми като Avada.
Вече мога твърдо да заявя! , че, да има много бързи теми, но те са толкова бързи, защото използват минимум плъгини и ектри. Няма как сайта хем да е претрупан, да има купища дзъг-дзъг ефекти и хем да е супер бърз.
И като я качих.. ми дава, че е развалена и липсват стиловете. Даже не мога да видя как ще изглежда сайтът предварително, не че съм се забързал толкова да забързам сайтът. Това наистина не зависи толкова от самата тема, а от ползваните допълнително шукарии под формата на добавки.Е ако нямаш познанията от 0 да напишеш бърз темплейт може да ползваш и нещо подобно. Впрочем в този сайт се разглежда и скоростта на др. темплейти.
Тука чете ли?СТРУКТУРРА не ми е ясно точно кое е