Здравейте!Имам няколко въпроса.Аз също реших да използвам Мобио в моят сайт,понеже навсякъде четох,че са най-коректни,а и имат най-голям брой предлагани услуги за плащане чрез СМС от чужбина,което реално на мен ми е необходимо.Изникна обаче доста голям проблем.Сайтът ми е направен на Wordpress.Те имат 2 модула - стар и нов - при старият всичко е ок и си работи,но той е само за 1 услуга.При новият модул,той реално не заключва текста,който искаш да заключиш със СМС-а и потребителите го виждат без да са платили.Старият не ми върши работа,понеже само за България ми трябва да предлагам 2 услуги,а отделно че искам да сложа и 4-5 други страни.
Другият момент за който искам да попитам.До момента не съм отворил фирма и се чудя дали въобще да го правя.Ако евентуално успея да се оправя с Мобио,доколкото знам те правят всички удръжки за физическите лица и накрая на годината се подава само данъчна декларация.Ако реша да въвежда плащане чрез Paypal и Еpay се чудя също дали има смисъл от фирма.Смятам че ще мина само с 10% данък печалба в края на годината.Но ако някой има опит и в тази сфера,нека да даде отговор.Благодаря предварително!