Най-добра услуга за пратки от Англия

От: Най-добра услуга за пратки от Англия

Аз съм ползвал gabco.org. Сайта им е мега зле, обаче ми свършиха работата - поръчвах от сайт, който не доставя до България.

Имаш 2 възможности:
- те плащат вместо теб по някакъв курс на паунда + малко отгоре.
- ти си плащаш стоката, поръчваш на техен адрес в UK и после по 2.20 лв на всеки килограм до BG. Аз получих 10 кг пратка и пратих 22 лв.

Офиса им в София е в Полигона, зад Бриколаж. Имат опция да ти препратят пакети по куриер до твоята врата.

И аз съм за Габко - най-добри цени и супер точни.
Малко се бавят с доставките, т.е. като дойде в БГ имат 2 дни за сортиране, но ако не бързаш са ок.

Аз съм доволен оt ukshopping.eu, офиса им е на Витошка и на мен ми е удобно , като цена е паунд на килограм , има и проследяване на пратката доколкото помня, че скоро не съм поръчвал .

Аз съм доволен оt ukshopping.eu, офиса им е на Витошка и на мен ми е удобно , като цена е паунд на килограм , има и проследяване на пратката доколкото помня, че скоро не съм поръчвал .
А колко често имат курсове?

А колко често имат курсове?

Мисля , че всяка Събота или Неделя , не съм сигурен , може да им звъннеш да питаш . Забравих да кажа, че можеш и да пращаш към UK, но подробности незнам само ги бях питал .

Аз го направих до офис на Еконт и от там до тук, по тяхна линия. Бяха бързи, ама не чак толкова, но все пак съм доволен.

Мисля , че всяка Събота или Неделя , не съм сигурен , може да им звъннеш да питаш . Забравих да кажа, че можеш и да пращаш към UK, но подробности незнам само ги бях питал .
Мерси, това с курсовете до Англия вече е интересно :)

Аз ползвам тези от България до UK и обратно - cargobghome.com

Аз съм ползвал емпреса, ама много бавно става. Ползвал съм и еконт, за по-големи неща си заслужават, за малки е много скъпо, но като обслужване са номер 1 просто, 5 пъти ми звъняха да ме уведомят къде ми е пратката :)

Горе