Гледах партньорите на BIX.BG и там забелязах http://gesbg.com/?page=service_hosting&lang=bg . Всъщност това е единствената хостинг компания, поне според списъка на BIX, която има директна връзка към ексчейнджа, а не чрез поддоставчици. Гледам и в сайта, цените за хостинг са нормални и сравними с конкурентите. В същото време тази фирма никога не е била включена в списъка за гласуване и няма отзиви за нея - чудя се защо? Ако съдим по свързаността, трябва да са сериозни...
Гледах партньорите на BIX.BG...
Бъди спокоен, единствената друга хостинг компания с присъствие по ексчейнджите е Delta.bg и е включена Което все пак не отменя въпроса защо една наглед достатъчно сериозна фирма не присъства, а други дори без реален физически адрес - да... Иначе $INeed$ си противоречи - "защото никой не ги е чувал ... Стига толкова комерсиални хостинги". Както и да е, аз лично ако правя сайт бих се постарал да има максимална обективност, но и от друга страна не може да включиш всички фирми на света... Явно и конкретната цитирана фирма не се е постарала да събере клиентска база, за да бъде чуто за нея и да бъде включена където и да е
Хостингът е един и се казва CooliceHost.com. Вече почти година съм на него и не съм имал никакви проблеми.
Не го казвам за да му правя реклама! Просто едва ли има друга българска хостинг компания, който ще може да понесе 1900 човека онлайн без да забие сайта, да стане по-бавен или нещо от сорта... срещу 12€ на месец!
Гледах партньорите на BIX.BG и там забелязах http://gesbg.com/?page=service_hosting&lang=bg . Всъщност това е единствената хостинг компания, поне според списъка на BIX, която има директна връзка към ексчейнджа, а не чрез поддоставчици. Гледам и в сайта, цените за хостинг са нормални и сравними с конкурентите. В същото време тази фирма никога не е била включена в списъка за гласуване и няма отзиви за нея - чудя се защо? Ако съдим по свързаността, трябва да са сериозни...
За мен никоя от изброените
Имам идея за сайт с wordwide target, ще е проблем ли ако използвам български хост - superhosting или да се насоча към чуждестранен?
Мерси, че в името на обективността включихте и тази компания Сега пък разглеждах сайта vsekiden.com и установих, че се хоства от неизвестна за мен компания hosting27.comЗащото никой не ги е предложил анкетата е отворена за добавяне ... ако ги предлагаш ще ги добавим