ЛОЛ, рядко виждано напоследък - в един пост два пъти се изложи.Брей, щом струва 60лв, си го купете! Да не споменавам някои от коментиращите тук, как ми предлагат разни суми и понеже получиха отказ сега спамят темата! Едно е сигурно, манталитета на българина не се променя, а става по-зле! Убеждавам се, че тук купувачи няма, има само гледачи.... Спокойно темата може, да бъде изтрита!
оригиналния пост докато го има в кеша.Relax.bg
Едно от най-добрите имена в сектора!
Защитен домейн с фирма! Фирмата няма дейност към момента, съответно няма разходи по нея.
Качен е сайт преди около 7-8 месеца с 12-13 авторски статии, написани заради оптимизирането (по 1 статия на 1-2 месеца).
Има всекидневен трафик, без да се прави абсолютно нищо (нито, реклами, нито споделяния и т.н).
Генерира дори сега минимални приходи от адсенс, при условие, че не се качват нови неща, не се споделя, има месеци, в които дори не съм отварял контролния панел.
Няма нужда да ви убеждавам в нищо, името говори само за себе си.
Цена за домейн + сайт+ фирма 2000лв.
Приемам разумни преговори от сериозни хора!
Поздрави!
Много бързо стигнахме до манталитета на българина. Това е форум, обсъжда се, коментира се. Едно нещо струва толкова, колкото някой е готов да даде за него. В този ред на мисли, ако го продадеш този домейн за 2 бона, ще ти завиждам искрено, че си намеринл някой шаран да го лапне.Брей, щом струва 60лв, си го купете! Да не споменавам някои от коментиращите тук, как ми предлагат разни суми и понеже получиха отказ сега спамят темата! Едно е сигурно, манталитета на българина не се променя, а става по-зле! Убеждавам се, че тук купувачи няма, има само гледачи.... Спокойно темата може, да бъде изтрита!
Домейна е продаден пичове, цената я виждате! Както казах тук сте зяпачи и драскачи, човека дойде от друго място . Дано това много не ви мъчи съня, ама какво да се прави, едни продават, други хейтят! Жалкото е, че имам доста сделки тук и съм работил с доста хора, но факта е, че за сериозни неща ще търся друго място! Когато ми притрябва да дразня хейтърчетата, ще гледам да пускам и тук някоя троха, да има и вие, на какво да се радвате!