advaworx Active Member 3 Януари 2011 #1 Здравейте, хрумна ми да пусна една темичка, в която всеки да качи своята най-луда новогодишна снимка. Една, две.. колкото качите, пък дано се посмеем :wink: Ето от мен:
Здравейте, хрумна ми да пусна една темичка, в която всеки да качи своята най-луда новогодишна снимка. Една, две.. колкото качите, пък дано се посмеем :wink: Ето от мен:
Viko Well-Known Member 3 Януари 2011 #2 От: Най-луда новогодишна снимка ) Има в изобилие тази година П.П. Кой видел, видел. Не искам да си имам проблем с качулатите (базик хаха ) Последно редактирано: 3 Януари 2011
От: Най-луда новогодишна снимка ) Има в изобилие тази година П.П. Кой видел, видел. Не искам да си имам проблем с качулатите (базик хаха )
advaworx Active Member 4 Януари 2011 #4 От: Най-луда новогодишна снимка ) radeff каза: Виж файлът 1259на черешата :Д Увеличете... Хоу, хоу! Добре ви е било =D
От: Най-луда новогодишна снимка ) radeff каза: Виж файлът 1259на черешата :Д Увеличете... Хоу, хоу! Добре ви е било =D
Blinky Owner 4 Януари 2011 #5 От: Най-луда новогодишна снимка ) Аз чакам мойте снимки да ми ги дадат, мога да кача и аз някоя. Темичката е хубава, между другото.
От: Най-луда новогодишна снимка ) Аз чакам мойте снимки да ми ги дадат, мога да кача и аз някоя. Темичката е хубава, между другото.