tihomir_wwf
Member
Чувам различни мнения за това колко са полезни линковете, получени от коментиране в блогове .. лично според мен истината е някъде там (в комбинацията от събмитване в директории, social bookmarks, както и от коментарите в блогове)
Да кажем, че имате англоезичен сайт за маси (tables) и искате да намерите do-follow блогове от същата ниша
Ето това е списъка от блогове, където трябва да коментирате. Ако искате да намерите блогове от друга ниша, просто заменете table с думата или израза, за който оптимизирате.
P.S. Ето и няколко лично мой съвета:
1. Пишете смислени коментари, т.к. KeywordLuv плъгина може да ви 'заподозре'
2. Не пишете повече от 5 коментара на ден (по добре по-малко, но по-качествени и редовни)
Ами, това е за сега от мен. И аз наскоро разбрах за този метод, но мисля че е много полезен
Да кажем, че имате англоезичен сайт за маси (tables) и искате да намерите do-follow блогове от същата ниша
Ето това е списъка от блогове, където трябва да коментирате. Ако искате да намерите блогове от друга ниша, просто заменете table с думата или израза, за който оптимизирате.
P.S. Ето и няколко лично мой съвета:
1. Пишете смислени коментари, т.к. KeywordLuv плъгина може да ви 'заподозре'
2. Не пишете повече от 5 коментара на ден (по добре по-малко, но по-качествени и редовни)
Ами, това е за сега от мен. И аз наскоро разбрах за този метод, но мисля че е много полезен