CryptoInvest
Active Member
Чудя се кои са най-популярните женски размери, става въпрос за дрехи . Някои може ли да сподели ако има подобна информация.
Поздрави
Поздрави
Интересно ми е, но въпреки това може да се извекат доста полезни неща от този въпрос.Защо точно е въпроса?
Та то тва си е класика. После пълни с чорапи хахатя отпреде е като 20 стинки под мушама, ама поръчала чашка C и задължително и пращаш 2 пакета памук бонус, да има кво да тури вътре.
Хаха то няма лошо, и аз не съм от най-слабите ама не си поръчвам вталени дрехи за да изглеждам по добре безсмислено е като цялоS,M в България. А спрямо тюлените, ми писна да късат ципове и да праскат дънки в съблекалните на Еконт...
Шивачката ми не смогва да кърпи..Хаха то няма лошо, и аз не съм от най-слабите ама не си поръчвам вталени дрехи за да изглеждам по добре безсмислено е като цяло
Дайте линкове на магазините си, ще пиша в bg-mamma, че не искате да продавате на тюлени, защото ви "ПРАСКАТ" (Катерина Ковачева е бакалавър по"Книгоиздаване" във Факултета по Журналистика и Масова Комуникация. Репортер е с ресор бизнес и пише за вестник ,,Труд‘‘, както и за онлайн изданието trud.bg. Външен автор е и в Go guide. Детската тематика й е на душа, тъй като поддържа свежи идеите на Детските градини. Тя е нашият главен редактор.) дрехите.
Според мен такова арогантно отношение спрямо клиентите ви е недопустимо.