radev Well-Known Member Рейтинг - 100% 30 0 0 17 Ноември 2008 #1 Привет! Оферта за Флашърите. Трябва да се направи една карта на България със областните и центрова и при Mouse Over да святкат и при click да си води в съотвеното URL. Лично или skype: webdesign.bulgaria
Привет! Оферта за Флашърите. Трябва да се направи една карта на България със областните и центрова и при Mouse Over да святкат и при click да си води в съотвеното URL. Лично или skype: webdesign.bulgaria
V.Andreev Well-Known Member Рейтинг - 100% 61 0 0 18 Ноември 2008 #2 От: Направа на Flash карта на България Писах ти по-skype Когато можеш провери за да се разберем.
N netsurfer Well-Known Member Рейтинг - 100% 27 0 0 18 Ноември 2008 #3 От: Направа на Flash карта на България v.andreev каза: Писах ти по-skype Когато можеш провери за да се разберем. Увеличете... колко пари, че и на мен може да ми потрябва такова нещо
От: Направа на Flash карта на България v.andreev каза: Писах ти по-skype Когато можеш провери за да се разберем. Увеличете... колко пари, че и на мен може да ми потрябва такова нещо
V.Andreev Well-Known Member Рейтинг - 100% 61 0 0 18 Ноември 2008 #4 От: Направа на Flash карта на България Зависи от сложността на проекта и разбира се с точност колко детейли искате и линкове.Сумата непада под 20 лева но и не минава 50.
От: Направа на Flash карта на България Зависи от сложността на проекта и разбира се с точност колко детейли искате и линкове.Сумата непада под 20 лева но и не минава 50.