Направих сайта.А сега накъде???

thesurvivor

New Member
Здравейте отново! Съжалявам, че наводнявам форума с разни ревливи теми, но наистина се закучи работата.Някой може да си каже- " Тоя е поредния спамър, дет чака всичко на готово, пръста не си мърда". Не е така.Четох много теми, много търсения направих,но не знам накъде да тръгна! След като направих сайта, трябва да го рекламирам.Но не знам, как да го рекламирам.Да, СЕО-то . Добре де, ама как да го добавя, къде да сложа линка. Във google.com/addurl , поне така разбрах...е да де, ама как може гугъл да ме убеди, че ме има във списъка, като аз пиша цялото име на сайта( урл-то) и пак ме няма hoodiaextreme.tk . Ако има някой който може да ми обясни как да наглася това нещо най накрая ще съм много благодарен.Освен това, къде другаде да си сложа сайта като реклама? Предложете ми сайтове в който да постна моя,линкове със списъци, каталози, и като цяло идеи къде мога да си рекламирам сайта, за да набера трафик??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! ! !

От: Направих сайта.А сега накъде???

регваш в тиксото и в топбг.нет
после в свежо и ако не темързи в списъка който ще ти каже някой след мен какъв беше че аз не се сещам и заебаваш саита за една седмица
послепроверяваш какво става

аз му го написах в една друга тема ако не си се занимавал със сео досега ти препоръчвам безплатния софтуер на Web CEO и безплатния курс към него като го прочете ще почнат да му се избистрят доста неща :)

Колко теми прочете преди да пишеш 1-1.5?

Ако ти кажа, че съм прочел 100-150 сигурно ще се учудиш :mad:

Coolice - Благодаря за информацията, непременно ще се възползвам ! ! !

Последно редактирано:

Няма да се учудя а ще се ми стане смешно ;)

Евала! Просто нямам думи, колко си оригинален :lol: . Тфа че си успял в този бизнес не те прави господ, приятел ;) Щото и ти си бил на моето място, и тогава си се чувствал като да не казвам какво, и ся понеже разбираш ли "станал майстор" , дай да се подиграваме на новаците.Доста си ограничен чесно ти говоря :)

Здравейте отново! Съжалявам, че наводнявам форума с разни ревливи теми, но наистина се закучи работата.Някой може да си каже- " Тоя е поредния спамър, дет чака всичко на готово, пръста не си мърда". Не е така.Четох много теми, много търсения направих,но не знам накъде да тръгна! След като направих сайта, трябва да го рекламирам.Но не знам, как да го рекламирам.Да, СЕО-то . Добре де, ама как да го добавя, къде да сложа линка. Във google.com/addurl , поне така разбрах...е да де, ама как може гугъл да ме убеди, че ме има във списъка, като аз пиша цялото име на сайта( урл-то) и пак ме няма hoodiaextreme.tk . Ако има някой който може да ми обясни как да наглася това нещо най накрая ще съм много благодарен.Освен това, къде другаде да си сложа сайта като реклама? Предложете ми сайтове в който да постна моя,линкове със списъци, каталози, и като цяло идеи къде мога да си рекламирам сайта, за да набера трафик??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! ! !
За да бъдеш индексиран от google е необходимо време!Не очаквай веднага след като си добавил сайта си в add url той да се индексира,а след като това стане не чакай да завалят посетители към сайта ти,освен индексaция все пак е необходимо да си на добри позиции при търсене и то със ключови думи които ще ти донесат не само трафик,но и продажби!Освен това трябва да кажеш към кой пазар си се насочил защото в българия никoй няма да си закупи hoodia така,че не си губи времето да адваш в български директории!Общо взето при теб дори не е необходимо да си добър в сеото защото cash burners след като вкараха фреимовете като задължително условие ограничиха партньорите им да работят само със закупен трафик!Най лесния начин при теб е да си направиш кампания с adwords или да си избереш друга афилитет програма!:wink:

От: От: Направих сайта.А сега накъде???

cash burners след като вкараха фреимовете като задължително условие ограничиха партньорите им да работят само със закупен трафик!
Какви са тея фреймове? Може ли малко разяснение?

От: От: От: Направих сайта.А сега накъде???

Да и на мен ще ми е доста полезно разяснение за тези фреймове (как задължават партнйорите си да работят с платен трафик)

И понеже и аз съм бомбе ще питам значи ли това че ако нямам пари за промотиране на сайта си не мога да работя с Cash Burners

Абе къв платен трафик ви гони бе, кви 5 лева. Ето кво пише в ТОС-а на КБ:

Traffic
CASHBURNERS accepts all forms of traffic, except for traffic coming from Illegal web sites, nor do we accept traffic coming from fraudulent means, auto installs, hacking, spam or any method that could harm CASHBURNERS or its affiliates.

Аз ли съм сляп или тука нищо не пише за "платен трафик" и т.н. простотии? И в отговор на същите тея идиотизми мога да кажа само, че най-добрите ми продажби идват от качествен кънтент и още по-качествено събмитване на кънтента из социалните мрежи, които ми докарват БЕЗПЛАТЕН трафик! Точка по въпроса!

Горе