Един приятелски съвет. Разкарай го и използвай WordPress SEO by Yoast. По добро е.Здравейте, на всички. Търся човек да погледне All in One SEO Pack Pro Plugin защото си мисля че съм оплескал нещата.
WordPress SEO by Yoast не е по елементарно, ако не може да се оправи ще се същия чеп.
Един приятелски съвет. Разкарай го и използвай WordPress SEO by Yoast. По добро е.
Само дето забрави да споменеш, за цената от $39 + $10 на месец за съпорт при All in One SEO Pack ProЕдин приятелски съвет. Разкарай WordPress SEO by Yoast. Ползвай All in One SEO Pack Pro Plugin - по-добър е!
Относно безплатните версии виж сам, някои статии са малко старички деПоследно кое от двете. :lol:
По-добро, не означава по-елементарно. И аз препоръчвам Yoast.
pgplamen, дай да погледна дали всичко е ок.
Само дето забрави да споменеш, за цената от $39 + $10 на месец за съпорт при All in One SEO Pack Pro
Дайте едно рамо за H1 тага. Аз съм с All in one SEO Pack Plugin, но никъде не намирам опция, форма, място, където да въведа този таг.
H1 е предназначен за заглавието на статията. Не трябва да е на друго място. Това се прави от самата тема, а не от All in one SEO Pack Plugin. Ако темата ти не е направена добре - няма да има такава опция.
Разбрах как става в WordPress.. наистина няма нищо общо с плъгин-а. Реших, че мястото за въвеждане и редакция на H таговете е там, предвид това, че оттам се добавят другите мета тагове - заглавие, описание, кл. думи. Сори, че разводних темата.