D devilx Well-Known Member 10 Март 2018 #2 https://www.google.bg/search?q=найс...rome..69i57.8481j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
contra Well-Known Member 10 Март 2018 #4 У тоая раздел не ми се броят постовете тъй че не виждам що да се хаба да обяснявам...
Blinky Owner 13 Март 2018 #5 Noke каза: У тоая раздел не ми се броят постовете тъй че не виждам що да се хаба да обяснявам... Увеличете... Как пък не се броят?
Noke каза: У тоая раздел не ми се броят постовете тъй че не виждам що да се хаба да обяснявам... Увеличете... Как пък не се броят?
contra Well-Known Member 13 Март 2018 #6 Беше в Офтопик първоначално. W3 се настройва според инсталирания на сървъра софтуер и настройките му. Демек е подходящ за ВПС и нагоре. Има навика да чупи количките на магазините. Абе с 1 дума е за хора които така или иначе нямат нужда от обяснение какво да му нацъкат в настройките
Беше в Офтопик първоначално. W3 се настройва според инсталирания на сървъра софтуер и настройките му. Демек е подходящ за ВПС и нагоре. Има навика да чупи количките на магазините. Абе с 1 дума е за хора които така или иначе нямат нужда от обяснение какво да му нацъкат в настройките