Начална оптимизация

TiGeR83

New Member
Здравейте на всички колеги.Искам да попитам по-опитните относно оптимизацията на два мои сайта.Какъв е най-лесния и бърз начин за начална оптимизация?От къде трябва да започна?Благодаря предварително на всички.

От: Начална оптимизация

Преди да правиш линкбилдинг , оптимизирай си хубаво страниците . Tittle, х1,х2 тагове , кл. думи , описание , структура , cache . После започни с линкбилдинга .

Съвсем забравих да спомена,че 2-та сайта са online магазини( http://www.drugs.com/
http://
www.bigsexpill.com/ ) за виагра и са правени на безплатна платформа.Не мога да пипам по него и в това ми е проблема.Ето го и самия сайт http://rx-promotion.com/ .Има ли смисъл въобще да го оптимизирам според вас?

Последно редактирано:

Мерси много за оговорите на колегите.Ще прочета темичките.Ако някой знае още съвети,нека сподели :)

Оправи си подписа.

линкването през дума на дръгз.ком няма да ти помогне с нищо

(уффф. за малко да си оставя подписа включен в тая тема)

Впрочем чии са тези сайтове за които питаш...че не са твои е ясно ..
Registrant: Hampstead Trust 25 Apollo Drive, Suite A Mairangi Bay Auckland, Auckland 0632 NZ Domain Name: DRUGS.COM
Registrant:Ajuga Limited Suite 2, Portland House Glacis Road, Not Applicable NA Domain Name: RX-PROMOTION.COM
Третия bigsexpill.com ме домързя да го проверявам ..

Последно редактирано:
От: От: Начална оптимизация

Знам и съм го написала,че са на безплатна пратформа.Ама като четеш само между редовете!Ако някой знае наистина полезни съвети,нека сподели :)

От: От: Начална оптимизация

Знам и съм го написала,че са на безплатна пратформа.Ама като четеш само между редовете!Ако някой знае наистина полезни съвети,нека сподели :)
Ами сподели и ти, точно "безплатната ти платформа", каквото и за значи това, ме накара да ги проверя, нищо безплатно не видях в тях щото..
Всички които ти писаха в темата все полезни неща ти споделиха май .. и следващия път да си уточниш въпросите.

И аз не зацепих целта на тая тема. Drugs.com няма какво да му проверявам хуиз-а за да се убедя че не е твой. Бигсекспил евентуално е твой. Кои са тия два твои сайта и за какво е линкнат третия един Господ знае...

В хуиз-а няма смисъл да се чеква каквото и да било. Мойте афилиейт-боклучави сайтове сякаш не са регистрирани с ядрес някво си там Бостънско авеню..

От: От: От: Начална оптимизация

Сайтовете НЕ са мои,а са на безплатна платформа.Направени са чрез регистрация в www.rx-promotion.com .Не съм купувала нито хостинг,нито домейн.При покупка на лекарство получавам 40 процента,от цената на закупената стока.

Моля администраторите да закрият темата!

Сайтовете НЕ са мои,а са на безплатна платформа.Направени са чрез регистрация в www.rx-promotion.com .Не съм купувала нито хостинг,нито домейн.При покупка на лекарство получавам 40 процента,от цената на закупената стока.
Ами кои тогава са ТВОИТЕ 2 сайта и каква е връзката им с линкнатите 3 сайта? Ако само даваш пример понеже не щеш да си споделяш истинските сайтове - ами напиши го с думи прости че да стане ясно?!

Задай си коректно въпроса, дай необходимото инфо, и чак тогавай искай някой да ти обърне внимание. Туй твойто е нищо повече от "Една гаща плява да идеш нащо магари.."

Под не са мои имах в предвид,че не съм закупувала домейн и хостинг и реално няма права над тях.Направени са чрез регистрация в сайта rх-prmorion.com Целта е ако има продажба в сайтовете,че ще получавам 40 процента от стойността на закупената стока!

Разбрахме де :) Ами ако искаш да продаваш и да правиш комисионни, трябва да си направиш твои сайтове, най-лесно и бързо блог, с чужди няма да стане. В случая единственото е да ползваш маркетинговите материали , които ти предоставят rх-prmorion. Обаче трудничко ми се струва да изпревариш drugs.com с " безплатни платформи" :)

Последно редактирано:

Съвети да искаш: )
Няма лошо да се пробват различни афилиейт програми, така се научава човек да намира хубавите.
Ако нямаш продажба първите 6 месеца, търси друга :)

Горе