Здравейте. Както вече прочетохте от заглавието аз съм напълно нов в форума макара че много пъти съм чел теми тука и съм си блъскал главата и съм се чудел за много изписани работи тук и най сетне реших да се регистрирам. От скоро се хванах да сабирам пари. Да кажа още от сега че съм на 15 години и се чудя как да направя едни 10-20 лева било то от интернет или не. Четах много коментари и теми по въпроса но нещо не схващам. Ето например един коментар от друг потребител в форума които прочетох преди 10 мин --->
Без проблеми ще правиш не по 50 а по 150 на месец чрез файл хостингите
За повече инфо виж програмите които съм представил:
(не ми позволява да пускам линкове .. но надявам се схванахте идеята)
Ако нямаш какво да качваш в третата програма има линкове към 25 000 форума с филми, музика, софтуер и прочие...
Сваляш от едните форуми и качваш на другите, само преди това провери дали е качвано скоро да не те Баннат.
Успех и Здраве да е, парите сами ще дойдат ако сте упорити
Е супер ама нещо немога да разбера как точно става тая работа струва ми се прекалено сложно или може би лесно .. незнам но съм НАПЪЛНО НОВ в тая свера и ако може направо да ми кажете възможно най лесния начин да искарам 10-20 лева.. ! Хайде мерси предварително и очаквам отговори. )
Без проблеми ще правиш не по 50 а по 150 на месец чрез файл хостингите
За повече инфо виж програмите които съм представил:
(не ми позволява да пускам линкове .. но надявам се схванахте идеята)
Ако нямаш какво да качваш в третата програма има линкове към 25 000 форума с филми, музика, софтуер и прочие...
Сваляш от едните форуми и качваш на другите, само преди това провери дали е качвано скоро да не те Баннат.
Успех и Здраве да е, парите сами ще дойдат ако сте упорити
Е супер ама нещо немога да разбера как точно става тая работа струва ми се прекалено сложно или може би лесно .. незнам но съм НАПЪЛНО НОВ в тая свера и ако може направо да ми кажете възможно най лесния начин да искарам 10-20 лева.. ! Хайде мерси предварително и очаквам отговори. )