Така от много време чета форума преди бях с друг акаунт но взе да не ми позволява да се логна и реших да си направя нов акаунт.Така по същество искам да благодаря на coolice за страхотния му форум.Знаеш ли братле кое прави форума ти толкова лубим на всички според мен е твоето присъствие.Админ да участва по теми и да коментира и да помага на хората тва е рядкос по бг форумите.А и според мен е и тва че си постигнал нещо в живота разбрах от един фр че си имал хотел и мн други раоти.Много ме надухва факта че не некакъв селянин прави форум и той става популярен трябва да има хора теб ти си като пример примерно аз от теб се надъхвам от постиженията ти.Така нека да не увъртам повече а да действам по-същество.Главно заради тоя форум тръгнах да правя истински пари знам че много от форума ще ми се измеят че правя по некви си 400 долара за ся поне от адсенсе но все още съм само начинаещ.Гледам че във форума има доста хора който правят по над 1000 лева месечно и и много повече.Интересува ме главно към коя пазарна ниша да се насоча за да се занимавам с неква афлейт програма мм според вас кое е по добро да продавам антикварни вещи,мъжко облекло или да ми дават пари за всяко написано писмо към дядо коледа от сайта ми дори и такова нещо намерих.Забелязах че един човек от форума печели доста от продажба на надуваеми столове.Посочете ми сайта на тази афлейт програма моля ви доста ме заинтригува или ме насочете към нещо по-добро ама тва за столовете мн ме зариби.И още нещо защо човек на толкова интересен форум като този не е публична личност тои се пак е преуспял човек вярно не е некакъв милионер или деазн. може и да е въпроса е да си направи неква безплатна реклама да викне некоя телевизия репортери да даде някое интервю.Мисля че никога не съм писал толкова дълъг пост през живота ми.