Здравейте на всички ! Поздравления за хубавия форум. Последните 2-3 дена прекарах в четене именно на вашия сайт. Целта ми беше максимално да се образовам по повечето въпроси с уебмастър-твото, подържането и популяризирането на сайт/блог. Планирам да пускам блог, но не бързам засега или поне изчаквам да се информирам подробно отностно нещата около създаването на нещо подобно. Тъй като още всичко ми е каша в главата от толкова много информация ми е интересно да ви питам за няколко конкретни неща... Означава ли СЕО оптимизацията, най-просто казано, че когато пишеш статия трябва да се стремиш максимално да използваш думи, които ще ти подпомогнат за по-лесното откриване в търсачки ? Т.е. да подбираш думите за дадена статия. Целта на проекта, който съм замислил е блог, като темата ще касае най-вече, това от което аз се интересувам, най-общо казано тема свързана с изкуството. Има ли, според вас, надежда за прилични доходи, само от рекламодатели ? Имам още много въпроси и неясноти, но ще ги спестя засега и ще разчитам повече на четене засега. Надявам се да не съм сбъркал раздела с темата си, но както виждам тук не сте много строги в това отношение. Поздравление за либералното отношение. Благодаря предварително и поздрави и успехи на всички !