От: На Велик Ден, ще се чукам с кюфтаци ( по - изгодно е )
И аз не ям слонски ташаци, и предлагам цената им да е 2 минимални заплати за килограм. Също така да е обвързана с цената на алтернативните храни, като бичи ташаци и носорожки такива. Задължително трябва да бъдат от свободни слонове и бикове, отглеждани в хуманни клетки и убивани по най хуманен начин с ток.
На чужд гръб и 100 тояги са малко.
А МАЙКА ТИ ЯДЕ ЛИ СЛОНСКИ ТАШАЦИ?
СЕСТРА ТИ ?
БАЩА ТИ ?
ДЕЦАТА ТИ ?
А?
Това че аз не ям яйца не означава че не купувам!
цената 10 стотинки за едно яйце беше смешна
ти ако си селскостопански производител и ти ги изкупуват по 5-10 стотинки яйца кеф ли щеше да ти е?
ама ако тръгнеш да си продаваш грозните сайтове ще им искаш пари все едно ги е правил екип експерти начело с оня и тоя.
Това ви казвам - не мерите с един аршин... 50 стинки за яйца са ви много - ама 2,40 ЗА ВИП ОБЯВА във вашия сайт ВИ СЕ СТРУВА МАЛКО НАЛИ.
Колко яйца трябва да продаде селянина за да си пусне вип обява?
колко лайна трябва да изчисти, и мръсотия, храна лекарства ... простотии?
50 стотинки е нормална цена за яйца.
щом една ОПЪРДЯНА ПАНЕЛКА МОЖЕ ДА СТРУВА 50 000 ЕВРО - ЩО ЕДНО ЯЙЦЕ ДА НЕ СТРУВА 25 ЦЕНТА А?
един диван може да струва 1500 лева а вътре има шперплат и дунапрен за 150 лева, а едно яйце не може да струва 50 стинки?
а кокошката че се зори да снася и може хемороиди да и излязат не мислите дева
едно време едно яйце ехееееее яйце! тва селяните кокошки са имали ама рядко са си яли яйцата, щото са ги продавали.
Филма господин за един ден гледал ли си го ? за коя година се води че е преди втората световна.
за едно яйце му дадоха няколко цигари и една ракия у хоремага.
Па сега едно яйце една цигара- айде бе...
ще поскъпват храните и все по големи боклуци ще стават
Предлагал бил! - ОТХВЪРЛЯ СЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТИ ! КО ПРАИМ СЕГА?
аз много работи не ползвам, ама се налага да и купувам - АЙДЕ МИСЛЕТЕ МАЛКО КАТО ПИШЕТЕ ДЕВА- ЧЕ МИ ПИСНА АЗ ДА ГО ПРАВЯ ВМЕСТО ВАС!
Предлагал бил 2 минимални заплати да бъдела цената. Зор за ташаци, ти малко си съмнителен... тя и ламята не обича ташаци, ама на патки се радва...